Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
18.07.2024, 15:34
Powerpolish
To zamów i tyle, to zawsze jest topowy sort trójki. Każdy jaki do tej pory wychodził był turbokozakiem.
Jest szansa, że niebawem się pojawi jakaś opinia.
Stay tuned😎
To zamów i tyle, to zawsze jest topowy sort trójki. Każdy jaki do tej pory wychodził był turbokozakiem.
Jest szansa, że niebawem się pojawi jakaś opinia.
Stay tuned😎
Metamorfoza
18.07.2024, 15:37
Obstawiam ze moja przy dobrych wiatrach wleci jutro, a przynajmniej zrobie wam zdjecie jak wyglada
18.07.2024, 15:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2024, 15:38 przez dzwudziesty.)
Wiesz top topowoscia, ale zależy kto czego oczekuje od 3cmc. No każdy się jara banditem i nie neguje tego, że kozak ale mi nie siadł kompletnie, głównie przez jego euforyczne działanie.
18.07.2024, 15:56
U mnie cpanie musi zarabiać i ludzie kupują oczami, musi być czysty, najlepiej przezroczysty i muszą być kamienie.
Mi to tam obojętne co cpam, ale te 3cmc ice chce na handel i nie kupuje tego 10g tylko minium 100 na próbę, dlatego tak czekam na fotki I opinie. Im bardziej czyste im większe kamienie i im bardziej ciągnie na dorzutke tym dla mnie lepiej.
Leczę ludzi, osoby co waliły amfetamine z ulicy, czyli ścierwo to zaszczepiam ich 3cmc, jak dla mnie dużo zdrowsze dla nich, widomo że najlepiej jakby nic nie cpali, ale w ostatnim czasie staram się sam cpac i sprzedawac to co jest najmniej szkodliwe i z pewnego źródła.
Ja u siebie sprzedaje za 30 euro sztukę 3cmc, czyli po 120 za grama, więc płacąc za takie 100 gram 2 tys mam 10 tys zysku.
Mi to tam obojętne co cpam, ale te 3cmc ice chce na handel i nie kupuje tego 10g tylko minium 100 na próbę, dlatego tak czekam na fotki I opinie. Im bardziej czyste im większe kamienie i im bardziej ciągnie na dorzutke tym dla mnie lepiej.
Leczę ludzi, osoby co waliły amfetamine z ulicy, czyli ścierwo to zaszczepiam ich 3cmc, jak dla mnie dużo zdrowsze dla nich, widomo że najlepiej jakby nic nie cpali, ale w ostatnim czasie staram się sam cpac i sprzedawac to co jest najmniej szkodliwe i z pewnego źródła.
Ja u siebie sprzedaje za 30 euro sztukę 3cmc, czyli po 120 za grama, więc płacąc za takie 100 gram 2 tys mam 10 tys zysku.
18.07.2024, 16:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2024, 16:12 przez kot_kreskowy.)
W takim razie musisz poczekać.
Na pewno już ktoś zamówił, nie wierzę, że nie i opinie niebawem zaczną się pokazywać.
dzwudziesty
ICE w stronę speeda bardziej idzie.
To jasne jak słońce, że lepiej walić ICEa niż tą zjebaną amfetaminę.
Na pewno już ktoś zamówił, nie wierzę, że nie i opinie niebawem zaczną się pokazywać.
dzwudziesty
ICE w stronę speeda bardziej idzie.
To jasne jak słońce, że lepiej walić ICEa niż tą zjebaną amfetaminę.
Metamorfoza
18.07.2024, 17:37
Wg mnie dobry czysty speed jest zdrowszy mniej szkodliwy niż jakieś 3-cmc
Fakt taki że w ciągu to już lepiej trójkę niż czwórka
Z tego co pamiętam to ICE to bardziej prmia sort, tylko nie myśl że to prima sort w stylu 4cec pchanego jako 4cmc transparent od tzw gada, każdy wie ocb
Fakt taki że w ciągu to już lepiej trójkę niż czwórka
Z tego co pamiętam to ICE to bardziej prmia sort, tylko nie myśl że to prima sort w stylu 4cec pchanego jako 4cmc transparent od tzw gada, każdy wie ocb
18.07.2024, 18:08
sebekx9
Nie rób scen bo umrę ze śmiechu, proszę Cię 🤭🤭🤭
To znajdź mi teraz CZYSTĄ fetę to Cię kurwa złotem obsypią wszystkie ćpuny w całej Polsce.
A co do ICEa, to tak, masz rację że to primasort bo miałem tą niespotykaną często przyjemność skosztować każdego ukazanego się do tej pory sortu i każdy był jebanym sztosem
Nie rób scen bo umrę ze śmiechu, proszę Cię 🤭🤭🤭
To znajdź mi teraz CZYSTĄ fetę to Cię kurwa złotem obsypią wszystkie ćpuny w całej Polsce.
A co do ICEa, to tak, masz rację że to primasort bo miałem tą niespotykaną często przyjemność skosztować każdego ukazanego się do tej pory sortu i każdy był jebanym sztosem
Metamorfoza
18.07.2024, 19:42
Jak zobaczylem te kamyki to nawet sie nie martwie o moc tego Lodu, zmrozi glowe na bank