Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rcbl***.com
18.07.2024, 19:12
A jak złapali gościa na którego były przelewy i zajebał z ucha ? Lub niebiescy operacyjnie ustalili że współpracują razem i mają na to dowody? Panie wszystko wiedzący
18.07.2024, 19:12
Lukas1985 dokładnie. Tam były różne dane, różne konta.
Ja wszystko ogarniałem blikiem, coby siebie też maksymalnie zabezpieczyć (ryzyko zawsze jest).
Pisałem też z nim, czy na pewno taka metoda mu pasuje i odpisywał, że jak najbardziej tak.
Stąd było to dla mnie dobre, bo najwygodniejsze.
Ja wszystko ogarniałem blikiem, coby siebie też maksymalnie zabezpieczyć (ryzyko zawsze jest).
Pisałem też z nim, czy na pewno taka metoda mu pasuje i odpisywał, że jak najbardziej tak.
Stąd było to dla mnie dobre, bo najwygodniejsze.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.07.2024, 19:15
Złapali to słupów, ew kogoś kto podal się za niego i przyznał się do wszystkiego i kilku ludzi. Ktoś to ma taki asortyment I tyle kasy nie da się tak łatwo wjebac do puchy.
18.07.2024, 19:35
Mogli otworzyć konto za flaszkę albo jakiś hajs, nie wiedząc nawet kto ich o to prosi
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.07.2024, 19:46
Co za różnica...ja jebie.
Chodzi o to, że płacąc blikami czy przelewami kręcicie tym bata na siebie.
Nie wiem czy nie ma lipy jak uda im się powiązać przesyłkę z płatnością...
A nawet jeśli nie to i tak niepotrzebny stres, dniówka w pracy w plecy i poniesione koszta bo na przesłuchanie trzeba jechać...
Samogwałt.
Chodzi o to, że płacąc blikami czy przelewami kręcicie tym bata na siebie.
Nie wiem czy nie ma lipy jak uda im się powiązać przesyłkę z płatnością...
A nawet jeśli nie to i tak niepotrzebny stres, dniówka w pracy w plecy i poniesione koszta bo na przesłuchanie trzeba jechać...
Samogwałt.
Metamorfoza
18.07.2024, 19:51
kot_kreskowy blika nie idzie odtworzyć, tzn z czyjego konta poszła płatność.
Taka jest przynajmniej teoria.
Taka jest przynajmniej teoria.
18.07.2024, 20:33
Każdą płatność blik zatwierdzasz w aplikacji bankowej o ile mnie pamięć nie myli.
Metamorfoza
18.07.2024, 20:42
Nie wiem jak tam Black robił ale najczęściej jak jest blik to chodzi o wypłatę więc są dane bankomatu a nie kogoś xd i ktoś poprostu gotowe zgarnia a nie btc
18.07.2024, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2024, 20:55 przez kot_kreskowy.)
Up
Zdjęcie -> kamera bankomatu -> timing -> nr operacji -> nr konta nadawcy przelewu.
Nie wiem, nie znam się, to tylko luźne łączenie kropek przez ćpuna.
Może psy na to nie wpadną 😎
Zdjęcie -> kamera bankomatu -> timing -> nr operacji -> nr konta nadawcy przelewu.
Nie wiem, nie znam się, to tylko luźne łączenie kropek przez ćpuna.
Może psy na to nie wpadną 😎
Metamorfoza