Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
19.07.2024, 13:42
Powiem Wam tak jak nepa nie trawiłem nie lubiłam i nie rozumielem ludzi co w nim jest tak zmieniłem zdanie od dostałem od Żabki i 👻 ten w krysztale to zmieniłem zdania
Ale ja tylko vapo sniff jest obcy .
Ale ja tylko vapo sniff jest obcy .
19.07.2024, 14:08
ja tez tylko vapo od jakiegos czasu, najlepsze je. nie mam ochoty katowac kulfona lub bombka
prostuj się kurwo
26.07.2024, 00:52
Kurde nep vapo wchodzi petarda w rozumnych ilosciach oraz linijki cienkie fajnie pomagaja!
26.07.2024, 13:53
NEPik w ogóle to jest cud materiał, w chuj pobudza a jednocześnie pozostawia czysty umysł bo euforia jest do kontrolowania. Vapo nigdy się nie odważyłem poza zrobieniem chujowego liquidu który nic nie dawał xD
Natomiast bardzo ekonomiczne narty po 30-50mg robiły robotę ogólnie, przy spotkaniu z duchowym [*] nepem pierwsza lina która weszła trzymała mnie 2h i było zero zjazdu
Natomiast bardzo ekonomiczne narty po 30-50mg robiły robotę ogólnie, przy spotkaniu z duchowym [*] nepem pierwsza lina która weszła trzymała mnie 2h i było zero zjazdu
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
28.07.2024, 13:27
ok,dzięki chłopaki za odpowiedż, znam eskobar dobrze- czekam, a po za tym może polecicie kogoś sprawdzonego kto ma hexe albo MDPHP
28.07.2024, 13:37
sprawdziłem,liczę na waszą pomoc,a najlepszy był by taki co z polski paczki wysyłają na inposta.