Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2 miejsca na notatki
Witam,nie wiem czy pamietacie ale na starym forum bylo cos takiego i to w dwoch miejscach.
Pierwsze, bylo w profilu uzytkownika, gdzie moglo sie cos napisac,wkleic link itp.cokolwiek....
I ta wiadomosc byla tez wyswietlana na glownej stronie forum bodajze po lewej stronie i to bylo spoko bo kazdy mogl to zobaczyc. Co myslicie?
Pierwsze, bylo w profilu uzytkownika, gdzie moglo sie cos napisac,wkleic link itp.cokolwiek....
I ta wiadomosc byla tez wyswietlana na glownej stronie forum bodajze po lewej stronie i to bylo spoko bo kazdy mogl to zobaczyc. Co myslicie?
11.06.2022, 10:30
No i owe statusy powinny tu sie znalezc, zeby dodac swoje 3 grosze i zeby byly wyswietlane w ktoryms miejscu na stronie glownej widoczne dla innych, mi sie wydaje ze to spoko opcja, tylko czy da sie to zrobic hmm.
11.06.2022, 13:10
Te statusy danego użytkownika na głównej stronie myślę, że najlepiej jakby były gdzieś na samym dole na głównej pod licznikiem rejestracji nowych osób, liczby wszystkich wątków, postów itp. - tam jest sporo wolnego miesca, albo ewentualnie nad czatem, pod Hyde Parkiem, luźnymi tematami.