Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ChemCloud.nl - Temat Główny.
17.06.2024, 21:46
Przetłumaczone
Zarejestrowałem się kilka miesięcy temu i musiałem czekać 1 miesiąc, zanim potwierdzili rejestrację. Później zadałem pytanie pocztą i otrzymałem odpowiedź w ciągu około 10 dni. Znam osobiście osoby, które już zamawiały w przeszłości, ale ta sytuacja mnie nie przekonała i nic nie zamówiłem. Poczekam i zobaczę, czy coś się zmieni.
Zarejestrowałem się kilka miesięcy temu i musiałem czekać 1 miesiąc, zanim potwierdzili rejestrację. Później zadałem pytanie pocztą i otrzymałem odpowiedź w ciągu około 10 dni. Znam osobiście osoby, które już zamawiały w przeszłości, ale ta sytuacja mnie nie przekonała i nic nie zamówiłem. Poczekam i zobaczę, czy coś się zmieni.
28.06.2024, 21:01
Bo do niego się pisze na telegramie facet i odpisuje od razu z miejsca. Wiem bo brałem od niego nie raz. Ale nie pisałem maili tylko przez tele. Jak odzyskam konto z tele to Ci mogę podać do niego namiar. Co do wysyłki ja , miałem ja w chyba 3 dni. Pakowanie trochę słabe, ale bywały gorsze. Teraz podobno leci paka skądś indziej niż nl. Ale alfa i kanna 100% legit. I co najważniejsze idzie się dogadać co do ceny tylko trzeba umieć rozmawiać z ludźmi. Miałem zamówić alfe od niego , ale nie zamawiam bo zmieniła się wysyłka kraju i pizda.