Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
25.07.2024, 13:24
Każdy kto trzepie interesy powinen, oczywiście. Ja bardziej mówiłem o zwykłych "sebkach" jak ja, którzy czasem coś zamówią na własny użytek i nie daj Boże na przypał trafią. Nie ma co bagatelizować żadnej sprawy.
25.07.2024, 13:57
(25.07.2024, 10:50)Piaskowiec napisał(a): Ogółem jak tak czytam ten temat to większość znawców nawet na dołku pewnie nie była i historie sobie sami wymyślają, albo z serialu policjanci i policjantki... żeby być skazywany w warunkach recydywy, czyli z górnej póły to
Po pierwsze: trzeba siedzieć w areszcie śledczym lub zakładzie karnym co najmniej 6 miesięcy.
Po drugie: Musi być to to samo przestępstwo lub podobne.
Czyli pobicie i posiadanie nie jest tym samym przestępstwem ani nawet podobnym, więc nie ma mowy tu o recydywie...
Co innego jak siedzisz za pobicie a potem skazują cie za rozbój, czyli pobicie z kradzieżą, to już możesz liczyć na wyrok z górnej póły.
Nie chce nikogo uważać, obrażać itp. Ale po co straszyć ludzi jakimiś wyrokami i historiami nie realnymi. Piszmy o tym na czym się znamy i mamy pojęcie, a życie na forum będzie piękniejsze.
Pozdro wariaty i wariatki
No to w takim razie mój błąd i muszę go trochę bardziej podpytać jak to szczegółowo wyglądało, nie jestem samplarzem żeby pisać posty na odpierdol i dostawać ćpanie panie piasku
Historia jak najbardziej prawdziwa, najwyraźniej po prostu ominęło mnie parę rzeczy z jego życiorysu. Jeżeli złapię z nim kontakt w najbliższym czasie to napiszę tutaj poprawkę, pozdro ziomek
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.