Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
Epsiakos Maniek
Usuwajcie dalej i sobie "plusy" nabijajcie, fenaomenalna zabawa, dbajcie o użytkowników po tak szybko odchodzą.
Pozdrawam Was .
....zaraz zaraz, zaraz nie będzie tego posta, bo..to śmietnik powicie, a jak posty znikały tak znikają, słabe to Panownie, nie znam przyczn głębszych ale nie należe do "Deep State - Forum " i nie chcę...
"Lizanie" tylnej części ciała też jest słabe i mało męskie.
Usuwajcie dalej i sobie "plusy" nabijajcie, fenaomenalna zabawa, dbajcie o użytkowników po tak szybko odchodzą.
Pozdrawam Was .
....zaraz zaraz, zaraz nie będzie tego posta, bo..to śmietnik powicie, a jak posty znikały tak znikają, słabe to Panownie, nie znam przyczn głębszych ale nie należe do "Deep State - Forum " i nie chcę...
(25.07.2024, 22:12)Powerpolish napisał(a): Czeslawo Pozytywna reklamą to by było jakbyś kupił produkt i wstawił zdjęcie i recenzje, a nie to co napisałeś, gdyby każdy pisal to co ty, a to nie będę się powtarzać bo Maniek już Ci to napisal, ale widzę że dalej próbujesz bronić swojej racji, mimo że jej nie masz I zostało Ci wszystko wypunktowane.
"Lizanie" tylnej części ciała też jest słabe i mało męskie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !