Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
30.07.2024, 05:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2024, 05:48 przez voice.of.voiceless.)
Bogdan Boner nie co trzeba, tylko ile trzeba Już sam nie wiem, czy to tolerancja, czy co, sesję robię regularnie, nie rzadziej niż na 12 tygodni z dyso, wtedy mnie dwa dni nie ma sporadycznie, jestem tylko ja, dyso, książki które piszę pod wpływem i słuszne wnioski, o których staram się nie zapomnieć, nim mi faza zejdzie A sesja wygląda tak, że dobieram sobie dawkę, która mnie wstawi na granicę świadomości i hole-a i się uczę surfować.
edit: co do kety, nie spałem po niej, z fdck potrafiłem przed spaniem walnąć 200 na dobrą pozycję kręgosłupa w łóżku, a tutaj nichuja, w życiu bym o czymś takim nie pomyślał. Chyba ten chlor tak działa, jak już wspomniałem, porównanie jest takie, że fdck potrafi do fotela przyssać, a keta to jej ta naturalna siostra
edit: co do kety, nie spałem po niej, z fdck potrafiłem przed spaniem walnąć 200 na dobrą pozycję kręgosłupa w łóżku, a tutaj nichuja, w życiu bym o czymś takim nie pomyślał. Chyba ten chlor tak działa, jak już wspomniałem, porównanie jest takie, że fdck potrafi do fotela przyssać, a keta to jej ta naturalna siostra