Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak sobie pomóc, czyli reset układu nagrody.
02.08.2024, 05:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2024, 05:31 przez kot_kreskowy.)
yetow
Dokładnie, stymulowanie układu nagrody przykładowym "tortem" w najbardziej ekstremalnym momencie.
Dla jednego będzie to słodkie, dla kogoś sex, a dla jeszcze innego skok na bungee czy wycieczka do Włoch.
Generalnie aby stymulować ten układ czymś co sprawia nam przyjemność, coś co wyrzuci tą dopaminę i aby nie były to narkotyki/alko/inne chujostwo przy czym należy też pamiętać by w razie złamania abstynencji stymulować układ kary.
Kluczowym elementem powinna być powtarzalność cyklu by mózg proces zapamiętał.
Warto również zastosować tu detoks dopaminowy, o którym wspomniałem by tym wszystkim zresetować nasz układ nagrody.
Tak to sobie wymyśliłem😁
Dokładnie, stymulowanie układu nagrody przykładowym "tortem" w najbardziej ekstremalnym momencie.
Dla jednego będzie to słodkie, dla kogoś sex, a dla jeszcze innego skok na bungee czy wycieczka do Włoch.
Generalnie aby stymulować ten układ czymś co sprawia nam przyjemność, coś co wyrzuci tą dopaminę i aby nie były to narkotyki/alko/inne chujostwo przy czym należy też pamiętać by w razie złamania abstynencji stymulować układ kary.
Kluczowym elementem powinna być powtarzalność cyklu by mózg proces zapamiętał.
Warto również zastosować tu detoks dopaminowy, o którym wspomniałem by tym wszystkim zresetować nasz układ nagrody.
Tak to sobie wymyśliłem😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?