Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3
15.06.2022, 00:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2022, 00:17 przez Naluzie zawsze w bluzie.)
pare miesięcy temu lekarka przepisała mi ssri, najpierw sertraline i trittico, mimo to waliłem benzo bo jestem wjebany, nastepna wizyta escitilopram
ogólnie nie polecam sam zobaczyłem jak się zmieniałem w pusty byt, praca spanie, brak ochoty na cokolwiek a jeśli już to na siłe.
Po paru artykułach./wypowiedziach wyjebałem to gówno całe i się w chuj lepiej czuje, poza tym podczas leczenia czułem taka "pustkę" w środku,
dodam jeszcze że ssri osłabiały działanie mj, mega wkurwionyy byłem bo kompani zawsze ujarani a ja jakiś niedosyt i pustka :;d
teraz dostałem pregabaline i jest w miarę git na dawkach 150 rano i 75 wieczoem,
może teraz przepisze mi benzo, tylko co powiedzieć ;d wie że byłem wjebany w benzo i "alko",
a jakby powiedzieć coś o napięciu mięśni ^.0 ciekawe czy przejdzie
ogólnie nie polecam sam zobaczyłem jak się zmieniałem w pusty byt, praca spanie, brak ochoty na cokolwiek a jeśli już to na siłe.
Po paru artykułach./wypowiedziach wyjebałem to gówno całe i się w chuj lepiej czuje, poza tym podczas leczenia czułem taka "pustkę" w środku,
dodam jeszcze że ssri osłabiały działanie mj, mega wkurwionyy byłem bo kompani zawsze ujarani a ja jakiś niedosyt i pustka :;d
teraz dostałem pregabaline i jest w miarę git na dawkach 150 rano i 75 wieczoem,
może teraz przepisze mi benzo, tylko co powiedzieć ;d wie że byłem wjebany w benzo i "alko",
a jakby powiedzieć coś o napięciu mięśni ^.0 ciekawe czy przejdzie
Wiadomości w tym wątku |
Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3 - przez horsii - 30.04.2022, 20:22
RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3 - przez Naluzie zawsze w bluzie - 15.06.2022, 00:10
RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3 - przez horsii - 15.06.2022, 02:15
RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3 - przez Twilight Sparkle - 24.02.2023, 22:24
RE: Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów moze cię zabić - część 3 - przez DŻUMA - 05.03.2023, 08:16
|