Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił bez sampli?
08.08.2024, 11:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.08.2024, 11:27 przez Powerpolish.)
Lifeisbrutal nagroda to nie sample, sama nazwa wskazuje co to jest. Jest to nagroda, na którą trzeba sobie zasłużyć, zapracować.
Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: Nie, to nie są sample, to jest nagroda.
Sample to ludzie dostawali chętni, wzamian za recenzje produktu, przeważnie nowych produktów, testowali je.
Esco za darmo nie daje, przynajmniej nie widzę tego na forum, tak jak robił akcje np black z nowym towarem czy duch.
Edit: Ja dostałem sample od escobara do ostatniego zamówienia, ale poprosiłem o to i chciałem za to zapłacić bo zależało mi zeby wszystkiego sam spróbować, esco nie wziął odemnie dodatkowej kasy I wysłał na próbę to co chciałem, ale to było do zamówienia za kwotę troszkę większa. Pozdro
Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: Nie, to nie są sample, to jest nagroda.
Sample to ludzie dostawali chętni, wzamian za recenzje produktu, przeważnie nowych produktów, testowali je.
Esco za darmo nie daje, przynajmniej nie widzę tego na forum, tak jak robił akcje np black z nowym towarem czy duch.
Edit: Ja dostałem sample od escobara do ostatniego zamówienia, ale poprosiłem o to i chciałem za to zapłacić bo zależało mi zeby wszystkiego sam spróbować, esco nie wziął odemnie dodatkowej kasy I wysłał na próbę to co chciałem, ale to było do zamówienia za kwotę troszkę większa. Pozdro