Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
10.08.2024, 15:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.08.2024, 15:12 przez kot_kreskowy.)
Powerpolish
Bo Ty do zjazdu nie dopuszczasz
A tak poważnie, to ja nie wiem co Ty masz za organizm nadczłowieka😎, bo ja już jestem dość twardym zawodnikiem, nigdy żadnego benzo na zwały nie stosuje nawet te kiedyś po alfach czy ostatnio po nepach a powiem Ci że dosyć tyle to odczułem...
Chociż teraz tak sobie myślę i mam pewne przypuszczenia, że przez ciężki okres w pracy, przez co organizm jest dość przeciążony a to był też czas gdy faszerowałem się lekami na kręgosłup, do tego żarłem to bezpośrednio po robocie i możliwe, że to mogło mieć też wpływ na tak mocną zwałę.
Ale to wiesz jak jest, człowiek nigdy na nic nie patrzy aby zajebać...
Ale chuj w to, bo samo działanie, tak jak pisałem jest naprawdę kozak🤘
Bo Ty do zjazdu nie dopuszczasz
A tak poważnie, to ja nie wiem co Ty masz za organizm nadczłowieka😎, bo ja już jestem dość twardym zawodnikiem, nigdy żadnego benzo na zwały nie stosuje nawet te kiedyś po alfach czy ostatnio po nepach a powiem Ci że dosyć tyle to odczułem...
Chociż teraz tak sobie myślę i mam pewne przypuszczenia, że przez ciężki okres w pracy, przez co organizm jest dość przeciążony a to był też czas gdy faszerowałem się lekami na kręgosłup, do tego żarłem to bezpośrednio po robocie i możliwe, że to mogło mieć też wpływ na tak mocną zwałę.
Ale to wiesz jak jest, człowiek nigdy na nic nie patrzy aby zajebać...
Ale chuj w to, bo samo działanie, tak jak pisałem jest naprawdę kozak🤘
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?