Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji
11.08.2024, 21:05
Kto chodzi z taką ilością po mieście i jeszcze z waga, kurwa gorszej amatorki nie widziałem i to nawet jak zaczynałem.
Selekcja naturalną u mnie w mieście też połapali takich przypalowcow.
Mialem znajomego który handlował dwa lata, a na przeciwko miał komisariat policji.
I już nie handluje, przynajmniej nic nie wiem, ale go nikt nie złapał.
Do dziś się śmieję i mówię każdemu że najciemniej pod latarnia.
Jest tyle sposobów łatwych, które pozwalają w chuj ograniczyć przypal do minium, a ludzie nawet tego nie potrafią zrobić.
Pewnie jeszcze na tych woreczkach są jego odciski.
Na takie woreczki i odciski też jest łatwy sposób, ale jak już iść na takim przypale to mógł na czole napisać sobie ze sprzedaje, ja bym nawet od takiego przypalowca nie kupił.
Selekcja naturalną u mnie w mieście też połapali takich przypalowcow.
Mialem znajomego który handlował dwa lata, a na przeciwko miał komisariat policji.
I już nie handluje, przynajmniej nic nie wiem, ale go nikt nie złapał.
Do dziś się śmieję i mówię każdemu że najciemniej pod latarnia.
Jest tyle sposobów łatwych, które pozwalają w chuj ograniczyć przypal do minium, a ludzie nawet tego nie potrafią zrobić.
Pewnie jeszcze na tych woreczkach są jego odciski.
Na takie woreczki i odciski też jest łatwy sposób, ale jak już iść na takim przypale to mógł na czole napisać sobie ze sprzedaje, ja bym nawet od takiego przypalowca nie kupił.
Wiadomości w tym wątku |
Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez Kapitan - 11.08.2024, 17:43
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez Lifeisbrutal - 11.08.2024, 17:59
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez kot_kreskowy - 11.08.2024, 18:47
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez Powerpolish - 11.08.2024, 21:05
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez yetow - 11.08.2024, 23:52
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez Meeow69 - 12.08.2024, 22:51
RE: Marycha, amfa, hasz: narkotykowy duet wpadł tuż po transakcji - przez KoneserTanichWin - 15.08.2024, 19:30
|