Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Adaptogeny - wpływ na człowieka
16.08.2024, 12:47
właśnie to wybiórczo czytając te adaptogeny głównie fajnie podnosza testosteron, a jak wiadomo więcej testosteronu więcej siły itp
ale dla kobiet kurcze nie wiem czy nie powinnam myśleć o ashwie bo to chyba jedyny adaptogen który by mi pomógł ( kortyzol i te sprawy ponoć idealny )
a pokrzywa? szałwia? tez ciekawe wynalazki natury, kurkuma?
pytając o wytrzymałość gł chodzi mi o tlenową, wiadomo rzucenie papierosów/alkoholu no i dragów pomoże na razie trzymam się z tym dobrze chociaż z dnia na dzien mnie dopada czasami trauma i już mam ochotę zamawiać, muszę wrzucić bieganie by właśnie mieć co do stracenia w razie w.
ale dla kobiet kurcze nie wiem czy nie powinnam myśleć o ashwie bo to chyba jedyny adaptogen który by mi pomógł ( kortyzol i te sprawy ponoć idealny )
a pokrzywa? szałwia? tez ciekawe wynalazki natury, kurkuma?
pytając o wytrzymałość gł chodzi mi o tlenową, wiadomo rzucenie papierosów/alkoholu no i dragów pomoże na razie trzymam się z tym dobrze chociaż z dnia na dzien mnie dopada czasami trauma i już mam ochotę zamawiać, muszę wrzucić bieganie by właśnie mieć co do stracenia w razie w.