Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine
Cyhlorphine (Cychlorfina); N-Propionitrile Chlorphine
IUPAC :3-[1-[1-(4-chlorophenyl)ethyl]-4-piperidinyl]-2,3-dihydro-2-oxo-1H-benzimidazole-1-propanenitrile
CAS: 16145-71-4
Cychlorfina to pochodna benzimidazolu, luźno związana z bezytramidem, taki jego daleki kuzyn. Najbliżej temu związkowi do SR-17018 i brorfiny (Brorphine). zarówno SR-17018 jak i brorfina zostały po raz pierwszy opisane w publikacji z 2018 ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6386185/ ), choć w gruncie rzeczy to wszystko zaczęło się wraz ze starymi patentami paula janssena z lat 60. Technicznie rzecz biorac, brorfina jest para-bromo N-des-2-cyjanoetylową pochodną cychlorfiny.
Dawkowanie od 0,5mg. Tolerancja rośnie bardzo szybko, jeden gość u mnie szybko doszedł do etapu walenia po 15-20 mg. Związek jest nierozpuszczalny w wodzie praktycznie, ja rozpuszczałem w spirytusie. Podobono jest jest rozpuszczny w DMSO, ale nie wiem, nie sprawdzałem, nie mam i nie mam zamiaru mieć w planach picia płynnego czosnku.
Działanie po podaniu oralnym zaczyna się w ciągu ok 30-60 minut. Trzyma 4-5h, after effects do 8-10h. Bardzo euforyczny, z pierdolnieciem, premium nodd. Dobry, nawet bardzo dobry, powiedziałbym że aż za dobry. Nie zdążyłem doświadczyć zadnych poważnych objawów odstawiennych poza lekkim dyskomfortem, ale na pewno w całej swojej okazalości są przepierdolone.