Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Jak nigdy nie brałeś B-K, to weź pierwszą lagę około 150- 200 mg, przez nos, poczujesz pełny profil tej substancji (niestety cholernie uzależniający również), to wejście, gdy Ciebie poklepie jak MDMA(nie przestrasz się), potem jest chwila zastanowienia co to było i dlaczego było tak zajebiście, następnie dostaniesz ogromnej ochoty na seks, zrobi z Ciebie elokwentną osobę, da ci energii, jednocześnie w glowie będziesz miał przyjemny spokój. Stan ten utrzymuje się około 2 godzin na początku, będziesz miał straszną ochotę żeby dorzucić, ale tego stanu na wejście juz nie uświadczysz, musiałbyś zwiększać dawki, tylko mija się to z celem ponieważ większe ilości Ciebie oglłupią i spowodują nieprzyjemne schizy w które ty będziesz wierzył a które nie mają miejsca (kumpel ostatnio na rybach zapytany co Ty robisz - "strzelam do kaczek" kaczek kurwa nigdzie nie było. Jak ja znów chciałbym poczuć ten stan, niestety poprzez częste zażywanie pełny profil działania u mnie nie występuje. Chociaż pierwszy sort od Esco mnie przyjemnie poklepał. Dla mnie dobry Mefedron to pojebany król wśród substancji zmieniających świadomość.