Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
(20.08.2024, 20:55)Newforbhppro napisał(a): A zakładając wypoczęty organizm, przerwa od BK to profl działania 4mmc nadal będzie ( opieram się na waszych wpisach w tym dziale ) głównie rozlewający, kanapowy itd ? Zero speeda, clearhead , pobudzenia, motywacji do działania ? Nie lubię nic co otępia, zamula . Faza po ziole to dla mnie jakaś masakra npW dużym skrócie, są różne sorty 4-MMC od bardziej speedująych do mniej.
Ten według mnie jest w stronę mniejszego speeda, jednak to nie oznacz, że jak zapodasz kreskę to musisz uważać....żeby nie zanać., to jakaś gruba przesada i nadinterpretacja.
Jak by ktoś zasnął nie ze zmęcznia i maratonu, ale w miarę wypoczęty, albo zmęczony ale nie "zajechany" maratonem 3-4 dniowym to można być pewnym, że ktoś sprzedaje ścieme a nie mefa,
tu nie ma mowy o spaniu to pewne jak obligacje skarbowe !
Te 4-MMC ma tak zajebisty profil dzialania, że uznaję na dzień dzisiejszy jako nr 1 produkt od Escobar.
Mam też u siebie na warsztacie NEP od Pablo i jeśli potrzebuję nieco zmodyfikować profil działania mefa to linia napawdę małą rzędu 30-40mg - robi maga robotę, ale z reguły nie jest to konieczne.
NEP jest jak dla mnie ( o czym już wcześniej w dziale o nim pisałem ) bardzo mocny i uważam, że jeśli zajdzie potrzeba idealnie uzupełni profil 4-MMC.
Zamów i sam oceń, napewno to 4-MMC to produkt wysokiej półki, jeden z najlepszych jaki w ostanich latach miałem okazję testować.
Tego też Tobie życzę, powodzenia !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !