Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzieje się! Powstaje kryptokarta debetowa
Tyle gadania a wystarczyło napisać prosto powstanie karta debetowa do szybkiego zamieniania krypto na prawdziwą walutę oczywiście po lichwiarskim kursie cała wymiana będzie odbywała się przy bankomacie i ta innowacja to ja już wolę zamienić po normalnym kursie i przelać na jakiś portfel xd
No i co z opóźnieniami sieci ?? Chyba będzie to porostu w formie aplikacji i trzeba będzie poprostu drugi portfel założyć ponieważ póki co raczej nie ma fizycznie możliwości na takie transakcje. Więc napewno kursy będą mniej dynamiczne ale za to na duży plus dla firmy xd no i kolejne moje pytanie co z prowizjami poprostu powstanie portfel krypto połączony z kartą ale kurs nie będzie prawidłu tylko jakiś lekko zaniżony
No i co z opóźnieniami sieci ?? Chyba będzie to porostu w formie aplikacji i trzeba będzie poprostu drugi portfel założyć ponieważ póki co raczej nie ma fizycznie możliwości na takie transakcje. Więc napewno kursy będą mniej dynamiczne ale za to na duży plus dla firmy xd no i kolejne moje pytanie co z prowizjami poprostu powstanie portfel krypto połączony z kartą ale kurs nie będzie prawidłu tylko jakiś lekko zaniżony