Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzieje się! Powstaje kryptokarta debetowa
kot_kreskowy no zobaczymy Polska jest innowacyjna jeżeli chodzi o sposoby ściągania daniny od ludzi ale raczej u nas tego nie wprowadzą, tymbardziej jest to bez sensu bo w krypto siedzą sami maklerzy nie wiem czy któryś użył by krypto nie znając aktualnych kursów xd chyba że serio zjadą na transakcji ale jak wiadomo każdy chce zarobić więc co odpuszcza wszystkie opłaty xd nie nie tak nie będzie, delikatny kamuflaż wystarczy
Wskazał na sporą szansę rozwojową, jaką karta daje dla demokratyzacji dostępu do usług finansowych. Następnie Jones dodaje:
„Ta inicjatywa może znacząco wpłynąć na regiony z dużą liczbą osób bez dostępu do banków, oferując podstawowe usługi finansowe przez urządzenie mobilne.”
Demokratyzacja dostępu do usług finansowych ?? Czy my mamy narzucony jakiś reżim ?? Xd
Gdzie nie mają dostępu powszechnego do banków ? Nie wiem o jakie państwa może chodzić hmm Naddniestrze ?
(23.08.2024, 15:09)kot_kreskowy napisał(a): UE i Wielka Brytania to trzeci świat?
Ogarnij się 🤫
Wskazał na sporą szansę rozwojową, jaką karta daje dla demokratyzacji dostępu do usług finansowych. Następnie Jones dodaje:
„Ta inicjatywa może znacząco wpłynąć na regiony z dużą liczbą osób bez dostępu do banków, oferując podstawowe usługi finansowe przez urządzenie mobilne.”
Demokratyzacja dostępu do usług finansowych ?? Czy my mamy narzucony jakiś reżim ?? Xd
Gdzie nie mają dostępu powszechnego do banków ? Nie wiem o jakie państwa może chodzić hmm Naddniestrze ?