Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Który moderator według Ciebie wypełnia swoje obowiązki najlepiej? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Maniek | 3 | 75.00% | |
Epsiakos | 0 | 0% | |
Beeniepatu | 1 | 25.00% | |
Razem | 4 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Jak oceniasz prace moderatorow?
OBydwoch usunałbym z pozycji moderatorow, za haniebny wklad i kolesisotwo...ukladziki itp szcegolnei tego nowego co tera wielka gwiazdeczka sie stal...technika w pizdziec admina w pudelko i dorzeki., a ten tzreci to se chyba jaja stroi...tyle czasu na urlopie...a ja ni huia...ino kopalnia kurwaa
..wszyscy won!!
nowe mody to olancucki i debil666...kurwa no bo wylewny jezdem , ze tak powiem...oszukali mnie banda decydentow pierdolonych!!!
a te redaktorzyny za 2 pesosy kurwaa...no nic ni am nowego..pytalem o skasowanie przecinka, bom niuansowy jest...to do dzis nie uzyskalem odpowiedzi...a tam ich chyab z 7 jest, piniondze z mojej krwaweicy kurwa bierą!
a Ty Mglus808 widze ze tysz bierzesz w lape i to grubo...pewnei nie kasuja Twoich postow...mam racje? he żenada , naganiaczu nastepny
..wszyscy won!!
nowe mody to olancucki i debil666...kurwa no bo wylewny jezdem , ze tak powiem...oszukali mnie banda decydentow pierdolonych!!!
a te redaktorzyny za 2 pesosy kurwaa...no nic ni am nowego..pytalem o skasowanie przecinka, bom niuansowy jest...to do dzis nie uzyskalem odpowiedzi...a tam ich chyab z 7 jest, piniondze z mojej krwaweicy kurwa bierą!
a Ty Mglus808 widze ze tysz bierzesz w lape i to grubo...pewnei nie kasuja Twoich postow...mam racje? he żenada , naganiaczu nastepny