Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
28.08.2024, 10:58
(27.08.2024, 09:10)NieMaCiagu napisał(a): jak na prawidziwy mefedron dawkowanie u niektyorych kosmos 03 na start? wielogodzinna stymulacja po zakonczonej zabawie? ktos jadl prawdziwy mefedron i ma porownanie?
zgadza się kolego, wszystko ma swoją dawkę oraz czas a ja jestem tego idealnym przykładem, gdzie mefedron dla mnie to złoty narkotyk
zaczynałam dosłownie od 50-60mg wystarczyło mi to na ponad 1.5h dobrego nastroju w klubie a w połączeniu z browarkiem wszystko się wydłużało
po ponad 2 miesięcznym ciągu potrafiłam na raz wrzucić 300 a nawet i 400mg się zdarzało i nie czułam praktycznie nic, dopiero jak się przespałam i coś zjadłam była mowa o zmniejszeniu dawki albo poczuciu czegoś więcej nż z wspomniana stymulacja
ten sam sort potrafił z rana euforyzować by pod wieczór pozwolić tylko nie zasnąć i kontynuować imprezę z kumpelami.
jestem teraz na odstawce, ale coś czuję, że po takiej przerwie a to już trzeci miesiąc leci musiała bym znowu startować od dawek właśnie 50-100mg i by mnie pozamiatało.
czas pokarze.