Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ogromna ilość narkotyków. Historyczna akcja polsko-ukraińskich służb
30.08.2024, 17:25
W wyniku tajnej, największej w historii europejskich organów ścigania, operacji CBŚP i ukraińskich służb, udało się zlikwidować największe działające laboratorium mefedronu. Taka ilość syntetycznego opioidu, którą zabezpieczyli funkcjonariusze, mogłaby doprowadzić do zgonu blisko 4 milionów osób.
ROZWALAJĄ MNIE TAKIE ZAPISKI
Na dobrą sprawę głupia witamina zwana potasem może doprowadzic do zgonu, jak i wiele innych witaminek
zjedzenie zepsutego mięsa,
ibuprofen - który jest w każdej biedronce przy kasie, w większych ilościach rozpiepszy Ci/Mi/Nam układ pokarmowy cały i będziesz srać krwią
( nawet to na ulotce pisze by nie stosować dłużej niż 5 dni ), paracetamol z alko rozwala wątrobę tak że mało, ba sam alkohol, który jest przecież legalny, głowa boli
i masa innych substancji które są suplementami czy lekami na recepte
ale się upiepszą mefedronu czy alfy po której człowiek się po prostu dobrze czuje
ROZWALAJĄ MNIE TAKIE ZAPISKI
Na dobrą sprawę głupia witamina zwana potasem może doprowadzic do zgonu, jak i wiele innych witaminek
zjedzenie zepsutego mięsa,
ibuprofen - który jest w każdej biedronce przy kasie, w większych ilościach rozpiepszy Ci/Mi/Nam układ pokarmowy cały i będziesz srać krwią
( nawet to na ulotce pisze by nie stosować dłużej niż 5 dni ), paracetamol z alko rozwala wątrobę tak że mało, ba sam alkohol, który jest przecież legalny, głowa boli
i masa innych substancji które są suplementami czy lekami na recepte
ale się upiepszą mefedronu czy alfy po której człowiek się po prostu dobrze czuje