Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
O̶L̶B̶R̶Z̶Y̶M̶ ECHO PANDORY - BOXDEL
01.09.2024, 08:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 09:03 przez kiertnik82.)
johncage Tutaj się z Tobą zgodzę, że ten cały fame, ludzie którzy to tworzą i uczestniczą w tych konferencjach to jest tragedia. Kreują się na gangsteròw, a wyciągają wszelkie brudy i jak coś się wydarzy to lecą na policję, albo straszą sądem.
Oczywiście, że nie ma co bronić pedofili, ale czy np. Boxdelowi dostało się w tym wypadku adekwatnie do tego co zrobił? Wysyłał lata temu jakieś obrzydliwe teksty. A Wardęga wg. Mnie tylko żeruje i szczyci się tym, żeby znaleźć na kogoś haka. Ja akurat nie ufam takim ludziom, którzy się zajmują życiem innych, zamiast zająć się swoim. Samo to, że udostępnił to dzień przed galą świadczy o jego intencjach, jeżeli by mu zależało tylko na tym, żeby ujawnić prawdę to nie postępował by w taki chujowy sposób.
Oczywiście, że nie ma co bronić pedofili, ale czy np. Boxdelowi dostało się w tym wypadku adekwatnie do tego co zrobił? Wysyłał lata temu jakieś obrzydliwe teksty. A Wardęga wg. Mnie tylko żeruje i szczyci się tym, żeby znaleźć na kogoś haka. Ja akurat nie ufam takim ludziom, którzy się zajmują życiem innych, zamiast zająć się swoim. Samo to, że udostępnił to dzień przed galą świadczy o jego intencjach, jeżeli by mu zależało tylko na tym, żeby ujawnić prawdę to nie postępował by w taki chujowy sposób.