Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
01.09.2024, 19:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 19:52 przez KoneserTanichWin.)
Nie ma tutaj nic o wapo ale biorąc pod uwagę dawkowanie w artykule (domyślam się że sniff, jednak nie jest podana droga aplikacji albo przeoczyłem w tekście) to napierdalam dawki wysokie/b. wysokie co 1.5h~, żeby tylko kurwa nikomu nie przyszło do głowy żeby robić to samo co ja - z NEPem zawsze powinno zacząć od niższej dawki np. 15-25mg i najwyżej dorzucić bo to skurwiel jest jednak. Wracając; nie wiem czy to moja tolerka robi fikołki że mogę tyle wrzucać (a nie mam wysokiej) czy mam organy ze stopu tytanu z uranem xD
Krok 1. W posiadaniu szkła już jestem
Krok 2. no mniej więcej z 30-40mg wrzucam total i zwykle jakoś połowę z tego wyjaram za jednym razem, coś tam czuć że stimuje ale nie jestem pewny czego właściwie powinienem oczekiwać od wapo w stosunku do np sniffa
Krok 3. Po czym poznać że się spierdoliło? Jakiś konkretny kolor np? Jak w ogóle powinien smakować dobrze ugrzany nep? Dotychczas za każdym razem kiedy buchałem ze szkła miał taki gryzący kwaśny smak i kurewsko mnie to zastanawia czy to powinno takie być
(31.08.2024, 18:13)kej9 napisał(a): Krok 1. Kup LUFE
Krok 2. Wpierdol nepa do lufy ofc na oko
Krok 3. podgrzewoj z uczuciem zeby nie sfajczyc i napierdalasz chmury do oporu
Krok 1. W posiadaniu szkła już jestem
Krok 2. no mniej więcej z 30-40mg wrzucam total i zwykle jakoś połowę z tego wyjaram za jednym razem, coś tam czuć że stimuje ale nie jestem pewny czego właściwie powinienem oczekiwać od wapo w stosunku do np sniffa
Krok 3. Po czym poznać że się spierdoliło? Jakiś konkretny kolor np? Jak w ogóle powinien smakować dobrze ugrzany nep? Dotychczas za każdym razem kiedy buchałem ze szkła miał taki gryzący kwaśny smak i kurewsko mnie to zastanawia czy to powinno takie być
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.