Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
03.09.2024, 21:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2024, 21:50 przez kiertnik82.)
Lukas1985 Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo odnośnie mnie nie trafiłeś w ogóle. Jestem osobą, która wrzuca coś raz na pół roku, a raz na rok również się zdarzało i bywa często tak, że nie pije w tym czasie alkoholu, nie pale papiersów, nie stosuje żadnych używek, oprócz średnio raz na dwa tygodnie thc. Nie biore nic częściej niż raz na kilka miesięcy i nadal uważam, że jakość sortów przynajmniej tych co jadłem była lepsza od obecnych. Bo sort sortowi nie jest równy, nawet w dzisiejszych czasach i nie zawsze teoria o tolerancji, zjebanych receptorach znajduję zastosowanie w każdym przypadku. Ja w życiu zjadlem może z 40g substancji łącznie, a może nawet nie, więc raczej mnie się ona nie tyczy.
LOBO Pojadłem około 10-12 lat temu trochę 3mmc, potem jak zbanowali i weszło 3cmc to też trochę jadłem, ale nigdy nie częściej niż raz w miesiącu, często rzadziej. Potem było kilka lat przerwy całkowitej, a później raz na pół roku, lub raz na 3 miesiące...różnie ale zawsze były dłuższe przerwy i np. 2 dni lotu max.
LOBO Pojadłem około 10-12 lat temu trochę 3mmc, potem jak zbanowali i weszło 3cmc to też trochę jadłem, ale nigdy nie częściej niż raz w miesiącu, często rzadziej. Potem było kilka lat przerwy całkowitej, a później raz na pół roku, lub raz na 3 miesiące...różnie ale zawsze były dłuższe przerwy i np. 2 dni lotu max.