Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
(03.09.2024, 21:42)kiertnik82 napisał(a): Lukas1985 Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo odnośnie mnie nie trafiłeś w ogóle. Jestem osobą, która wrzuca coś raz na pół roku, a raz na rok również się zdarzało i bywa często tak, że nie pije w tym czasie alkoholu, nie pale papiersów, nie stosuje żadnych używek, oprócz średnio raz na dwa tygodnie thc. Nie biore nic częściej niż raz na kilka miesięcy i nadal uważam, że jakość sortów przynajmniej tych co jadłem była lepsza od obecnych. Bo sort sortowi nie jest równy, nawet w dzisiejszych czasach i nie zawsze teoria o tolerancji, zjebanych receptorach znajduję zastosowanie w każdym przypadku. Ja w życiu zjadlem może z 40g substancji łącznie, a może nawet nie, więc raczej mnie się ona nie tyczy.Pomijasz całkiem fakt, że od Twojego debiutu minęło kilka jak nie kilkanaście lat. Samo sypianie się, stres, motywacja, siłownia, bieganie, jedzenie czy praca wpływają na stan neuroprzekaźników jak i hormonów. No i czas oczywiście. Od bana na metyle mija już tyle czasu a do dziś nikt mi nie powiedział jak 3mmc z 2012 może działać tak a z 2024 inaczej. Nikt tego nie wyjaśnił, bo upieracie się, że jesteście w tym samym miejscu co naście lat temu.
Ale skoro Ciebie tolerancja nie dotyczy to wbijaj na google Scholar odszukaj Cozziego, Baumana czy kilku innych badających b-,k i substancje psychoaktywne, bo będziesz jedynym na świecie który przez lata będzie mieć ten sam stan psychiczny 😅😅, żeby się tylko nie okazało, że inni będą twierdzić, że są jak noworodki 😅🤣
A jak chcecie zobaczyć o czym mówię to dawać eksperyment.
Miesiąc diety bez tłuszczu na węglach. Śniadanie kanapki z pasztetem, obiad spaghetti bez mięsa, kolacja kanapki z serem żółtym. Coś w tym klimacie i tak miesiąc wytrzymać. Wrzucic 150-200mg 3cmc.
Po miesiącu dopiąć dietę. Min. 1.5gr białka / kg m.c, do tego tłuszcze, dużo ryb, oleju lnianego i suplementacja cynkiem, magnezem, Wit d3k2. Na noc rumianek z miętą i 250mcg melatoniny.
I wrzucić to samo 3cmc. Idąc Waszym tokiem myślenia (a dokładniej kiertnika) to zadziała tak samo, bo to nie ma znaczenia.
A już o tym, że dziś jemy dużo śmieci nie wspomnę. Chleb to nie ten sam chleb co 10 lat temu. Warzywa głównie spod folii itd. to też wpływa na nasze hormony.