Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
03.09.2024, 22:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2024, 22:38 przez kiertnik82.)
Lukas1985 Nie mówię, że inne czynniki nie mogą wpływać na to jak działa na nas dana substancja, kilka z nich wymieniłeś. Zacytowałeś mnie i napisałeś, żeby łeb mi odpoczął to wtedy zobaczę różnicę, więc Ci napisałem co o tym myślę i jak jest w moim przypadku. Napisałem tylko, że tolerancja u mnie odpada, a nie wszystkie inne czynniki. Wiesz po tylu latach ja nie jestem w stanie stwierdzić, czy to dany sort jest lepszy czy gorszy, mogę tylko stwierdzić, że kiedyś działał na mnie lepiej i że kwestia tolerancji odpada. Nie siedzę i nie analizuję co zmieniło się przez 10 lat, że coś działa gorzej, jedyne co się zmieniło na pewno to wiek.
Po prostu nie zgodzę się tylko z tym stwierdzeniem, które czasem słyszę, że 3cmc to 3cmc, a 3mmc to 3mmc i każde działa tak samo, a reszta zależy od naszych neuroprzekaźników itp. To by oznaczało, że nie ma sortów lepszych i gorszych, a wszystkie są jednakowej jakości i działają podobnie. Tak samo 4mmc od blacka, a 4mmc od Escobara, niby ta sama substancja, a jednak kilka osób wskazało, że ta od Escobara działa lepiej, więc równie dobrze mogłem te 10 lat temu za czasów legala ogarnąć takie 3mmc, które działało lepiej od tych obecnych.
Po prostu nie zgodzę się tylko z tym stwierdzeniem, które czasem słyszę, że 3cmc to 3cmc, a 3mmc to 3mmc i każde działa tak samo, a reszta zależy od naszych neuroprzekaźników itp. To by oznaczało, że nie ma sortów lepszych i gorszych, a wszystkie są jednakowej jakości i działają podobnie. Tak samo 4mmc od blacka, a 4mmc od Escobara, niby ta sama substancja, a jednak kilka osób wskazało, że ta od Escobara działa lepiej, więc równie dobrze mogłem te 10 lat temu za czasów legala ogarnąć takie 3mmc, które działało lepiej od tych obecnych.