Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
03.09.2024, 23:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2024, 23:33 przez kiertnik82.)
Lukas1985 A ja co? Ja po prostu żyje normalnie i nie myślę o tym. Nigdy nie byłem uzależniony od żadnej substancji, nie miałem problemów psychicznych itp biorę bardzo sporadycznie jak już pisalem, więc nie odczuwam jakiś deficytów z tego powodu. Pracuje, zajmuje się rodziną, nie mam zwyczajnie na to czasu, po prostu cieszę się życiem. Co nie znaczy, że nie jestem świadomy swoich wad i uważam się za najmądrzejszego, takiego który nie musi się już dalej rozwijać w życiu, otóż nie.
Ja po prostu odbiłem dosyć dawno temu od tematu narkotyków itp, kiedyś też siedziałem, czytałem, eksperymentowałem, chwaliłem się co ja wiem, wpierdalalem do dragów różne przyprawy oraz suple, interesowałem się neuroprzekaznictwem itd
Eksperymentu nie zrobię, bo mam problem z jelitami i nie służy mi dieta wysokowęglowodanowa o zbyt dużym IG.
Ja po prostu odbiłem dosyć dawno temu od tematu narkotyków itp, kiedyś też siedziałem, czytałem, eksperymentowałem, chwaliłem się co ja wiem, wpierdalalem do dragów różne przyprawy oraz suple, interesowałem się neuroprzekaznictwem itd
Eksperymentu nie zrobię, bo mam problem z jelitami i nie służy mi dieta wysokowęglowodanowa o zbyt dużym IG.