Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!)
06.09.2024, 15:55
(06.09.2024, 14:08)kej9 napisał(a): lol ale ty masz nasrane i nie wymieszane
Dobrze, dobrze, ty sobie nawet nie zdajesz sprawy jak bardzo cieszy mnie fakt, że mam dwie półkule mózgowe a nie jedną kulkę...
Dzięki temu mogę wyłączać na zmianę jedną i drugą pułkulke i nigdy nie śpię!
Nie pierdolta że wyłączacie całkiem mózg? xD pRZECIEŻ TO WYSTARCZY KILKA SEKUND
Ale jak masz niepoliczalną liczbę lat to każda sekunda wydaje się cofać rzeczywistość w czasie zamiast iść do przodu.
Tlenki krzemu i wodoru występują w przyrodzie w bardzo dużych ilościach. Natomiast tlenek glinu spotykany jest w niej bardzo rzadko, mimo że zawartość procentowa glinu w skorupie ziemskiej jest duża. Również ilość występujących w przyrodzie tlenków żelaza jest znacznie mniejsza od tej ilości, jaka mogłaby powstać ze znajdującego się w skorupie ziemskiej żelaza. Fakty te świadczą o tym, że pierwiastki muszą znajdować się w skorupie ziemskiej również w postaci innych związków.
Tlenek krzemu... krzemionka? Przecież ja kocham krzemionkę! Jak jadłem 1s-lsd jakoś 1.5 miesiąca temu.
to mi się bardzo podobało!
No hello co innego robić na gigantycznej czopie jak nie czytać encyklopedie?
Uwaga warning! Jeżeli widzicie tą odklejke, jesteście w niebezpieczeństwie.
Nie czytaj dalej bo mózg popadnie w marazm i rozpocznie degradację.
Kalwinizm w Polsce.
Szlachtę pociągały do kalwinizmu jego demokratyczne założenia. Podobnie jak we Francji, tak i w Polsce kalwinizm scalał opozycję przeciwko władzy królewskiej i żądając szerszego udziału reprezentacji społeczeństwa w rządach krajem. W ten sposób w kalwinizmie szlachta znajdowała ideologiczne uzasadnienie dla swych aspiracji do odgrywania decydującej roli w państwie. Nic więc dziwnego, że kalwini stanowili trzon ruchu egzekucyjnego. (W XVI w.)
Co ma 2 litery
Czasem ma 6 liter
Ale nigdy 5 liter
Wiadomości w tym wątku |
Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez Demilich - 06.09.2024, 13:07
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez kej9 - 06.09.2024, 14:08
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez Demilich - 06.09.2024, 15:55
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez DannyDeVito - 06.09.2024, 14:20
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez smakosz - 06.09.2024, 14:59
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez kej9 - 06.09.2024, 16:06
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez LOBO - 06.09.2024, 16:13
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez Demilich - 06.09.2024, 16:23
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez Demilich - 06.09.2024, 18:08
RE: Trip report, śmieszne obrazki (WYJEBANE W KOSMOS!) - przez DissoEnjoyer - 07.09.2024, 00:15
|