Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GBL
09.09.2024, 08:57
Moim zdaniem temat jest nieco bardziej skomplikowany. Może spierdolić na samym początku, ale bardzo często potrzeba co najmniej drugiej dawki (również za pierwszym razem), aby osiągnąć to specyficzne uczucie, które "zwykle" ludzie chcą osiągnąć. Może mieć różne rodzaje efektów przy różnych ilościach. Substancja ta nie jest tak naprawdę dobra na jeden strzał, aby spróbować lub uzyskać niewielki efekt. Jest to bardziej "sesja", w której ponowne dawkowanie ma szczególne znaczenie. należy zwrócić uwagę, aby nie przedawkować, ale jednocześnie nie podawać zbyt małej dawki. celem jest znalezienie idealnej równowagi i utrzymanie jej przez czas "zabawy".
Zdecydowanie ważny jest "test alergiczny", ale najlepiej byłoby przeprowadzić osobistą sesję badawczą.
O bezpieczeństwie
Jest to substancja żrąca (należy obchodzić się z nią ostrożnie), zdolna do łatwego i szybkiego topienia plastiku. Nie może być przechowywany w żadnym pojemniku. Plastik HDPE jest bezpieczny (ten sam materiał, z którego wykonany jest oryginalny pojemnik). Widziałem stopione powierzchnie stołów, zmywarek do naczyń, a także stonerów prawie pijących plastikowy GBL (mleczny / mętny zamiast klarownego płynu) z powodu niewłaściwego materiału butelki / wieczka. GBL jest klarowny i przezroczysty. Nie mam pojęcia, czy wszystkie strzykawki są wykonane z HDPE czy czegokolwiek innego, ale aptekarska brązowa SZKLANA butelka z pipetą jest zdecydowanie preferowanym systemem do przechowywania GBL, a także szybszym, łatwiejszym i bezpieczniejszym do dozowania.
W przypadku złego smaku wystarczy bardziej rozcieńczyć (w rzeczywistości powinien być dobrze rozcieńczony żrący, który wada w gardle). Przy niewielkim rozcieńczeniu dobrze działają napoje gazowane z cytryną (prawdopodobnie ze względu na część cytrynową?), ale przede wszystkim woda z tonikiem (może ze względu na chininę?). Niektóre napoje o bardziej słodkich smakach, takie jak cola, okazują się (dla niektórych osób, takich jak ja) gorsze niż zwykła woda.
Przepraszam. Długi tekst, prawdopodobnie źle przetłumaczony.
Zdecydowanie ważny jest "test alergiczny", ale najlepiej byłoby przeprowadzić osobistą sesję badawczą.
O bezpieczeństwie
Jest to substancja żrąca (należy obchodzić się z nią ostrożnie), zdolna do łatwego i szybkiego topienia plastiku. Nie może być przechowywany w żadnym pojemniku. Plastik HDPE jest bezpieczny (ten sam materiał, z którego wykonany jest oryginalny pojemnik). Widziałem stopione powierzchnie stołów, zmywarek do naczyń, a także stonerów prawie pijących plastikowy GBL (mleczny / mętny zamiast klarownego płynu) z powodu niewłaściwego materiału butelki / wieczka. GBL jest klarowny i przezroczysty. Nie mam pojęcia, czy wszystkie strzykawki są wykonane z HDPE czy czegokolwiek innego, ale aptekarska brązowa SZKLANA butelka z pipetą jest zdecydowanie preferowanym systemem do przechowywania GBL, a także szybszym, łatwiejszym i bezpieczniejszym do dozowania.
W przypadku złego smaku wystarczy bardziej rozcieńczyć (w rzeczywistości powinien być dobrze rozcieńczony żrący, który wada w gardle). Przy niewielkim rozcieńczeniu dobrze działają napoje gazowane z cytryną (prawdopodobnie ze względu na część cytrynową?), ale przede wszystkim woda z tonikiem (może ze względu na chininę?). Niektóre napoje o bardziej słodkich smakach, takie jak cola, okazują się (dla niektórych osób, takich jak ja) gorsze niż zwykła woda.
Przepraszam. Długi tekst, prawdopodobnie źle przetłumaczony.
(06.09.2024, 11:00)JureKiler napisał(a): A można jesxze gdzieś zamówić GBl?
(11.09.2024, 19:53)roccomanfredi napisał(a): i@@us@@ean.@u@
@roc@e@@er.com
Wiadomości w tym wątku |
GBL - przez kot_kreskowy - 18.04.2023, 21:16
RE: GBL/GHB - przez LOBO - 08.08.2023, 01:03
RE: GBL - przez kot_kreskowy - 07.11.2023, 16:30
RE: GBL - przez Lifeisbrutal - 07.11.2023, 16:50
RE: GBL - przez kot_kreskowy - 07.11.2023, 18:49
RE: GBL - przez kot_kreskowy - 08.11.2023, 05:54
RE: GBL - przez SztywnyMisza - 15.11.2023, 23:54
RE: GBL - przez Lifeisbrutal - 29.11.2023, 15:40
RE: GBL - przez kot_kreskowy - 29.11.2023, 17:00