Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[ grubo ] Orgie, zgony i mefedron. Co się dzieje na polskich plebaniach?
(14.09.2024, 18:04)voice.of.voiceless napisał(a): DarkSonia masz zero-jedynkowe podejście do sprawy, a swój argument tylko poparłaś dziećmi, typowe w kobiecym myśleniu. Ja jednak patrzę szerzej i biorę pod uwagę człowieka, jakim by nie był.
Policja rzadko używa środków prewencji takich jak pały, a o broni to mogą pomarzyć. Procent tych bandytów, za którymi trzeba latać nie należy do większości.
I nadal to autorytet, który sama uznajesz, dla mnie to nadal tylko człowiek, który nie jest wolny od grzechu - i ja go rozumiem, po ludzku. Idę o zakład o dobrego schnappsa, że musiałaś być, na kazaniu porobionego księdza (tylko zakładając, że faktycznie chodzisz do kościoła i to powszechność wśród młodych księży), a tego nie zauważyłaś.
Dla mnie nie ma różnicy, czy x jest pod wpływem dwóch piw, czy jest pod wpływem mefedronu, czy pod wpływem, gbl-a, benzo, a nawet kwasa(!), nadal jest pod wpływem, od niego zależy, czy to ogarnie, czy nie. Nie wiem, czy to zrozumiesz, w końcu napisałaś, że nigdy heroiny nie zażyjesz, bo "od jednej dawki można się uzależnić" więc wnioskuję, że ryzyko niezrozumienia złożoności tych tematów jest wysokie. Jednakże, jeśli masz jakieś pytania, to chętnie podyskutuję na ten temat na chatboxie, żeby tu już nie robić zbędnego spamu.
besos
ALE ROZMAWIAMY O KSIĘŻACH / temat jest o księżach i artykuł jest o księżach haha kurcze Pudzilla no weśśś ;p
nie o policjantach czy lekarzach...
o jakiej złożoności tematu tu piszesz? jakieś pouczanie mi dajesz jak dziecku co Ty robisz?
ja się wypowiadam o temacie w którym piszemy z tego co widzę i ten ciąg 0.1 powinien ci się włączyć chociażby tutaj
moje argumenty odnosnie widzimisie cpania klerów juz dałam DLA MNIE TO OBRZYDLIWE zwł w kontekście tego, że głosza się autorytetami czystości, miłości i innych pierdół ( nie chcę tu w religię wchodzić z szacunku być może dla ludzi którzy tu głęboko wierzą )
policjant / strażak / lekarz / czy nauczyciel o którym wspominasz to trochę inna bajka i żaden z nich nie musi byc dla mnie autorytetem, ani się nawet takimi nie głoszą, jednakże w sferze religijnej oraz wiary jaką wyznaję chociażby ja ma to dla mnie ogromne znaczenie kto ćpa a kto nie i tutaj MÓWIĘ KRÓTKO - KSIĄDZ = dla mnie osoba czysta / wierząca / pozbawiona skłonności pedofilskich, narkomańskich czy innych fetyszy
ja się wypowiadam co jest dla mnie obrzydliwe a Ty mi przytaczasz jakieś tłumaczenie że ksiądz to też człowiek
porównujesz ćpanie policjanta do mefedronowej orgii klera? serio?