Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[ grubo ] Orgie, zgony i mefedron. Co się dzieje na polskich plebaniach?
15.09.2024, 12:08
(15.09.2024, 09:48)Lukas1985 napisał(a): A tacy ludzie jak DarkSonia łykają to jak pelikany "bo w wyborczej napisali". To tak jak wyborcy PO czytający "Sok z Buraka" czy wyborcy PiS-u czytający ten profil co stworzył PiS jako farmę trolli.
Dyskusja z takimi ludźmi zabiera zbyt dużo czasu i energii więc radzę odpuścić. Szkoda czadu i energii, bo są tak sprani, że nic nie dotrze.
wcześniejszego wpisu pod publike nawet nie cytowałam, bo tylko pokazujesz swój poziom, którego nie masz.
Wrzuciłam artykuł tylko dlatego, bo wydawał się ciekawy, na pewno jest/był czymś innym niż wrzucanie tutaj w kółko tylko małolatów, którzy siedzą jeden za to, że chciał sobie więcej przyjebać ketonów a drugi za to że próbował nimi handlować i mu nie wypaliło.
Rozważanie w tym kontekście kościoła jest lekką hipokryzją z Twojej strony. Kompletnie nie wiesz jak zostałam wychowana, na jakich zasadach budowano moja rodzinę, natomiast ja wypowiedziałam się w argumentach takich, w których ksiądz, który chociażby był u nas na kolędzie w domu czy człowiek, którego słuchałam do pewnego okresu życia co tydzień na ambonie w kościele dawał nam jakieś drogowskazy życiowe - bo tak byłam wychowywana i w to głęboko wierzyłam do pewnego okresu.
Już nawet nie wspominam o tym, że zarówno w tym kraju jak i ponoć na forum mamy coś takiego jak wolność religijną, na którą zarówno Ty jak i Twoj kolega, któremu trochę dupę liżesz pod publikę .. plujesz. Bo to że Kler to typ z jajami i takim samym DNA jak Twoje czy kolegi to wie chyba każdy, ale oboje mylicie funkcje jakie oni chyba spełniają w społeczeństwie wrzucając ich do jednego wora z policją, innymi służbami, lekarzami czy nawet pracownikami gazety wyborczej, która na dobra sprawę mnie gówno obchodzi do kogo należy, artykuł mógł napisać chociażby Jasiu z Popławskiej z Zagajnikowa i tak bym go wrzuciła, bo to akurat nie jest dla mnie wyznacznik bo takich rzeczy nie czytam, a jak ty mnie oceniasz po tym skąd wrzucam materiały tu na forum to już w ogóle sie totalnie odkleiłeś bo dla mnie to kwestia "losowania", który art jest ciekawszy a nie tego w jakich mediach siedzę, bo nie siedzę w żadnych, już dawno poukładałam sobie w głowie to skąd i jakie informacje chociażby ja biorę do siebie. Ty najwidoczniej nawet ten wpis na forum takie jak to bierzesz do siebie i to świadczy o Twoim poziomie ogarniania wiedzy nie moim.
Co do samego żażywania narkotyków przez kler oraz tego co po nich robią już swoje powiedziałam.
Raz że mnie to osobiście boli, że takie coś się dzieje a dwa boli mnie podwójnie, że takie osoby jak Ty czy Twój kolega traktujecie ich dosłownie jak swoich kumpli, z którymi można coś przyjebać no przecież to dno, bo takie właśnie można odnieśc wrażenie. Ja tak niestety nie myślę, i w życiu z księdzem bym nie usiadła do kreski.
Ja księdza od dziecka traktowałam jak kogoś z kogo mam brać przykład zwł odn. wiary a wiary mojej to ty kochaniutki nawet nie dotykaj bo za mały jesteś, jak wierzysz sobie w coś tam to uwierz mi to jest tylko twoja sprawa i możesz być pewny, że ci z butami w to nie wejdę, ale od mojej to ty się odstosunkuj, oraz od tego jak ja postrzegam kler - do czego mam absolutne prawo, ty natomiast masz prawo do rzetelnej dyskusji na pewne tematy bez uwłaczania drugiej osobie swoich zboczonych fantazji związanych po tym co sam robisz po narkotykach co ewidentnie wskazuje że masz przytakt do tego typu zachowań.