Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
18.09.2024, 10:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2024, 10:53 przez kot_kreskowy.)
Dzień dobry.
Escobar dziękuję bardzo za nagrodę 🤘
Ten NEP to pierdolona poezja.
Zdjęcia tym razem zabrakło bo poniosło mnie i to tak na maxa jednak wygląd nie odbiega od tego co było do tej pory, czego nie mogę powiedzieć o działaniu, ale do rzeczy;
Mam nieodparte wrażenie, że nastąpiła zmiana sortu względem tego co było 2 tygodnie temu chyba, że na mnie to teraz inaczej wpływa ten nep.
Wcześniej nosa nie zatykało, teraz beton.
Dawka wstępna mocniejsza i to tak 20-30%, później jeszcze większy ogień i to taki że zalało mnie całego potem, ale to tak kurwa na maxa, normalnie lało się ze mnie jakbym se wylał butelke wody na głowę
Libido już wcześniej było ogromne ale to co wjechało teraz to ja już nie wiem jak to kurwa określić...
Dziki pawian podczas rui? No istna HUĆ😎
Powiem więcej, testy odbyły się w piątek/sobota a mi do wczoraj non stop chciało się jebać, aż w końcu się wkurwiłem i trzepnąłem wczoraj niemca w hełm, to orgazm kurwa taki jakbym się mefedronu nawpierdalał i to tak fest😎
No kurwa, na trzeźwo taka ekstaza?
DAJCIE MI TEGO WINCYJ BO KURWA NIE WSTRZYMIE!
CZYSTE ZŁOTO 😍
Testy odbyly się każdą możliwą metodą.
Zwała gigant zarówno fizyczna jak i psychiczna ale dla takich wrażeń chuj, mogę cierpieć
Escobar dziękuję bardzo za nagrodę 🤘
Ten NEP to pierdolona poezja.
Zdjęcia tym razem zabrakło bo poniosło mnie i to tak na maxa jednak wygląd nie odbiega od tego co było do tej pory, czego nie mogę powiedzieć o działaniu, ale do rzeczy;
Mam nieodparte wrażenie, że nastąpiła zmiana sortu względem tego co było 2 tygodnie temu chyba, że na mnie to teraz inaczej wpływa ten nep.
Wcześniej nosa nie zatykało, teraz beton.
Dawka wstępna mocniejsza i to tak 20-30%, później jeszcze większy ogień i to taki że zalało mnie całego potem, ale to tak kurwa na maxa, normalnie lało się ze mnie jakbym se wylał butelke wody na głowę
Libido już wcześniej było ogromne ale to co wjechało teraz to ja już nie wiem jak to kurwa określić...
Dziki pawian podczas rui? No istna HUĆ😎
Powiem więcej, testy odbyły się w piątek/sobota a mi do wczoraj non stop chciało się jebać, aż w końcu się wkurwiłem i trzepnąłem wczoraj niemca w hełm, to orgazm kurwa taki jakbym się mefedronu nawpierdalał i to tak fest😎
No kurwa, na trzeźwo taka ekstaza?
DAJCIE MI TEGO WINCYJ BO KURWA NIE WSTRZYMIE!
CZYSTE ZŁOTO 😍
Testy odbyly się każdą możliwą metodą.
Zwała gigant zarówno fizyczna jak i psychiczna ale dla takich wrażeń chuj, mogę cierpieć
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?