Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
19.09.2024, 15:11
krótka recka 3CMC ICE
dostałam ostatnio do testów laboratoryjnych kilka kamyków tego specyfiku
muszę rzec, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co się wydarzyło.
Na początek zaskoczenie, praktycznie w ogóle nie czuć chemii
w porównaniu do ostatniego prezentu do testów, ta "partia" wydaje się jakby była zupełnie innym sortem.
Na zapachu a raczej praktycznie jego braku nie koniec.
w tej kwestii daję ocenę 9/10 jest miłe chemiczne powonienie.
testy:
pierwsze co pomyślałam, że miałam przetestować większą dawkę niż ostatnio min 300mg
( a może i na 400 się skuszę? )
ale w głowie, przecież to mi nos tak sponiewiera, że nie ogarnę a przede mną kamyków sporo.
Nic ustawiam dwie narty po 150 i lecę...
Zaskoczenie, nawet łezka nie poleciała, jakbym "żarła" normalnie 3MMC dokładnie tak samo się aplikuje, leciutkie pieczenie, w głowie jakas dziwna paranoja, że przeciez CMC słyną z tego że weźmiesz kreskę / dwie i nie jesteś w stanie nic więcej dociągnąć, ja miałam zazwyczaj z takimi do czynienia, a tu serio zdziwko
normalnie daję 10/10 , nawet przez chwile sobie wkręciłam że to może 3MMC? ale po tym jak się zaczęło uruchamiać wiedziałam, że tak działa tylko 3CMC.
zauważalny wjazd, jednak zupełnie inny niż 3MMC, juz pisałam we wczesniejszej recenzji że taki jest dziwny/tajemniczy/chemiczny nie umiem go określić, ale mi sie podoba nawet
peak trwa około 1.5godz po czym delikatnie schodzi i czuć, że już nie działa, organizm się prosi o dokładkę
... dokładki działają, nie robią jak za pierwszym razem ale są całkiem mocne, nie spodziewałam się
tu za działanie mocne 9/10
zjazdu praktycznie brak przy mniejszych dawkach, ale jak polecicie w dobę powyżej 5G no będzie trzeba się ogarnąć, obniżony nastrój, ogólne wymęczenie
nie wiem Escobar skąd wytrzasnąłeś chemika, ale ten sort bije wszystkie 3CMC jakie do tej pory miałam okazje testowac w życiu.
Jeśli chodzi o rynkowe 3CMC to tu daje 11/10 no lepszego sortu obecnie nie znam
a moja ogólna ocena substancji 9/10 ( dała bym 10 ale jednak wolę działanie 3MMC )
pakowanie to tutaj już klasyk nie ma się do czego przyczepić 10/10
kontakt wiadomo - odpowiedni 10/10
dziękuję Escobar za możliwość przetestowania produktu.
dostałam ostatnio do testów laboratoryjnych kilka kamyków tego specyfiku
muszę rzec, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego co się wydarzyło.
Na początek zaskoczenie, praktycznie w ogóle nie czuć chemii
w porównaniu do ostatniego prezentu do testów, ta "partia" wydaje się jakby była zupełnie innym sortem.
Na zapachu a raczej praktycznie jego braku nie koniec.
w tej kwestii daję ocenę 9/10 jest miłe chemiczne powonienie.
testy:
pierwsze co pomyślałam, że miałam przetestować większą dawkę niż ostatnio min 300mg
( a może i na 400 się skuszę? )
ale w głowie, przecież to mi nos tak sponiewiera, że nie ogarnę a przede mną kamyków sporo.
Nic ustawiam dwie narty po 150 i lecę...
Zaskoczenie, nawet łezka nie poleciała, jakbym "żarła" normalnie 3MMC dokładnie tak samo się aplikuje, leciutkie pieczenie, w głowie jakas dziwna paranoja, że przeciez CMC słyną z tego że weźmiesz kreskę / dwie i nie jesteś w stanie nic więcej dociągnąć, ja miałam zazwyczaj z takimi do czynienia, a tu serio zdziwko
normalnie daję 10/10 , nawet przez chwile sobie wkręciłam że to może 3MMC? ale po tym jak się zaczęło uruchamiać wiedziałam, że tak działa tylko 3CMC.
zauważalny wjazd, jednak zupełnie inny niż 3MMC, juz pisałam we wczesniejszej recenzji że taki jest dziwny/tajemniczy/chemiczny nie umiem go określić, ale mi sie podoba nawet
peak trwa około 1.5godz po czym delikatnie schodzi i czuć, że już nie działa, organizm się prosi o dokładkę
... dokładki działają, nie robią jak za pierwszym razem ale są całkiem mocne, nie spodziewałam się
tu za działanie mocne 9/10
zjazdu praktycznie brak przy mniejszych dawkach, ale jak polecicie w dobę powyżej 5G no będzie trzeba się ogarnąć, obniżony nastrój, ogólne wymęczenie
nie wiem Escobar skąd wytrzasnąłeś chemika, ale ten sort bije wszystkie 3CMC jakie do tej pory miałam okazje testowac w życiu.
Jeśli chodzi o rynkowe 3CMC to tu daje 11/10 no lepszego sortu obecnie nie znam
a moja ogólna ocena substancji 9/10 ( dała bym 10 ale jednak wolę działanie 3MMC )
pakowanie to tutaj już klasyk nie ma się do czego przyczepić 10/10
kontakt wiadomo - odpowiedni 10/10
dziękuję Escobar za możliwość przetestowania produktu.