Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
20.09.2024, 22:03
(20.09.2024, 16:24)voice.of.voiceless napisał(a): DarkSonia "tyra nos" to pojęcie względne, nie ma skali tyralności kichawydruga sprawa, jestem wrażliwy, na tego typu substancje, kiedyś potrafiłem połówkę 4cmc chińskiego walić po 500mg (pamiętam ból dupy Nancy z dopalamy w dziale trzynastki
kto pamięta ten wie) i było si, trochę zapłakany, ale bez przesady, a przy tym ice, to 70mg na dwa razy, gdzie po pierwszej połówce już mi łzy lecą, wniosek - najlepsze czasy mam za sobą
resztę opiszę w wątku ICE, stay tuned
może po prostu nigdy nie brałeś tak ostrych substancji w sensie bo CMC słyną z tego że no ten nosek tyra okropnie

ja może wypowiem się tak jak w recenzji, z sortów jakie miała okazję testować a tego było hoho sporo, to ten od Esco jest po prostu dla mnie w ogóle nie piekący haha
ale ok, mogę się zgodzic z tym, że dla osób które raz że girają mniejsze dawki + dwa biorą rzadko lub wcale chlory - to może go troche poszczypać. ok.Że tak jeszcze zapytam, bo wiem że NEPa od Escobar to bierzesz chyba na kilogramy i je tak samo jesz jak schabowe do obiadu czyli grubo
to ty te 3CMC ice od Escobar w ogóle czujesz i to tak śmieszne dawki? ja nie wyobrażam sobie mniejszej dawki niż 150mg bo by mnie to w ogóle nie ruszyło.

druga sprawa, jestem wrażliwy, na tego typu substancje, kiedyś potrafiłem połówkę 4cmc chińskiego walić po 500mg (pamiętam ból dupy Nancy z dopalamy w dziale trzynastki