Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
22.09.2024, 13:00
(22.09.2024, 12:27)LOBO napisał(a): kot_kreskowy Troche to brzmi jakby ktos znow czytal bez zrozumienia ;-)..nikogo nie namawiam, lecz jak ktos moze stwierdzic cos z teorii, bo na onecie napsiali albo babcia tak mowila w domu ;-)
trochę to brzmi jakbyś traktował małolate z góry, która odpowiada wporst na pytanie, którego chyba najzwyczajniej nie zrozumiałeś.
Już nie wspomnę o tym, że samej odpowiedzi też nie zrozumiałeś..
i dokładnie to brzmi jak kot_kreskowy pisze, lubię Cię LOBO nie psuj tego...
a to co ja sobie sądzę o NIEWZIĘCIU tego czy tamtego to moja prywatna sprawa tego - nie musisz komentowac ( i nawet rozumieć ) ani Ty LOBO ani nikt inny typu Inferno
sobie powiedziałam swoje + dodałam 3 grosze dlaczego, czego robić w sumie nie musiałam i jest to już wystarczający argument do tego aby, nie dość że nie interesować się tą substancją, to już nawet o niej więcej nie pisać, i fajnie by było gdyby każdy, kto chce mi jeszcze w jakiś sposób doradzić dlaczego sobie powinnam strzelić na próbę herę, poszedł sobie na spacer i przemyślał pewne kwestie gł. związane z własnym życiem a od mojego się odstosunkował.