Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
Panowie, jeśli tak wygląda wciąganie w substancje to ja po tym jak tu jestem na forum tyle czasu powinienem już nie żyć z powodu ilości substancji jakie zobaczyłem co ludzie biorą i sam po takich recenzjach je spróbowałem.
A tak nie jest.
Podobają mi się efekty BDO, z tego co czytam na forum i co, mam BDO brać zaraz bo przeczytałem?
Dajcie żesz spokój, przecież tu jest masa ludzi która nie próbowała alfy a jak czyta takie rzeczy które są pisane - jaka to vapo nie jest zajebista to od razu trzeba tą osobę posądzać, że namawia innych?
Chyba każdy tu ma własne zdanie i wie co jest okej dla niego a co nie. Zna siebie i to jak reaguje na substancje.
Przecież każdy co tu siedzi to jest uzależniony od substancji psychoaktywnych - co za tym idzie?
Każdy jest podatny na uzależnienie.
A tak nie jest.
Podobają mi się efekty BDO, z tego co czytam na forum i co, mam BDO brać zaraz bo przeczytałem?
Dajcie żesz spokój, przecież tu jest masa ludzi która nie próbowała alfy a jak czyta takie rzeczy które są pisane - jaka to vapo nie jest zajebista to od razu trzeba tą osobę posądzać, że namawia innych?
Chyba każdy tu ma własne zdanie i wie co jest okej dla niego a co nie. Zna siebie i to jak reaguje na substancje.
Przecież każdy co tu siedzi to jest uzależniony od substancji psychoaktywnych - co za tym idzie?
Każdy jest podatny na uzależnienie.