Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: W ofercie PacLabu najchętniej kupiłbym albo chiałbym zobaczyć... Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Nootropiki! | 6 | 8.45% | |
RESEARCH CHEMICALS. Nowe molekuły! | 26 | 36.62% | |
Benzodiazepiny | 15 | 21.13% | |
Odczynniki chemiczne | 8 | 11.27% | |
Półprodukty do samodzielnych syntez. | 2 | 2.82% | |
Bromoketony | 1 | 1.41% | |
Sprzęt labolatoryjny | 1 | 1.41% | |
ANONIMOWĄ ANALITYKĘ czystości i potwierdzania substancji chmeicznych! | 3 | 4.23% | |
Peptydy | 5 | 7.04% | |
Coś innego? Daj nam znać co! | 4 | 5.63% | |
Razem | 71 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ!
Mglus808 ja tylko mówiłem o legalności w polsce i za granicą. nie wiem skąd wziąłeś tu coś o efektach ubocznych i przedawkowywaniu.
PacLab interesują cie jakieś konkretne klasy substancji? stymulanty, opioidy, itd? czy wszystko jak leci?
mam tego troche porozpisywanego gdzieś tam na dysku drugim, potem poszukam, opisy syntez też się znajdą, i to takie ładne prosto z publikacji naukowych.
PacLab interesują cie jakieś konkretne klasy substancji? stymulanty, opioidy, itd? czy wszystko jak leci?
mam tego troche porozpisywanego gdzieś tam na dysku drugim, potem poszukam, opisy syntez też się znajdą, i to takie ładne prosto z publikacji naukowych.