Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: W ofercie PacLabu najchętniej kupiłbym albo chiałbym zobaczyć... Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Nootropiki! | 6 | 8.45% | |
RESEARCH CHEMICALS. Nowe molekuły! | 26 | 36.62% | |
Benzodiazepiny | 15 | 21.13% | |
Odczynniki chemiczne | 8 | 11.27% | |
Półprodukty do samodzielnych syntez. | 2 | 2.82% | |
Bromoketony | 1 | 1.41% | |
Sprzęt labolatoryjny | 1 | 1.41% | |
ANONIMOWĄ ANALITYKĘ czystości i potwierdzania substancji chmeicznych! | 3 | 4.23% | |
Peptydy | 5 | 7.04% | |
Coś innego? Daj nam znać co! | 4 | 5.63% | |
Razem | 71 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ!
27.09.2024, 06:12
(27.09.2024, 05:34)Lukas1985 napisał(a): PacLab nie PRL-8-53 to nie metylofenylopiracetam. Piracetamy mają pierścień pirolidynowy a PRL nie ma. Druga sprawa - macie Tramal czy Sildenafil i się nie boicie a rozkminiacie pochodną piracetamu.
Trzy - zapewne ktoś kto będzie siedział nad toną papierologii i będzie Wam doradzać co może wejść a co nie to nie zrobi tego za frajer. Ja nie mam na to zwyczajnie czasu.
Czwarta sprawa - z tego co pamiętam to mamy jeszcze termin NSP / NPS i za NSP można uznać każda substancje działająca na człowieka. Więc idąc tym co piszesz to nic nie wprowadzisz na rynek.
To raczej Wasza decyzja co wprowadzicie. To Wy musicie zbilansować zyski i straty choć handlując tramalem i martwiąc się metylphenylpirwcetamem to pokazujecie dość ciekawy obraz firmy. A.juz Wasza akcja z początku gdzie namawialiacie ludzi na reklamę na social mediach była zwyczajnie glupia. I to właśnie takie coś sprowadzi na Was problemy a nie kolejna molekuła na granicy legala.
Dziękuję za konstruktywną krytykę i bardzo celne uwagi!
" nie PRL-8-53 to nie metylofenylopiracetam"
- Zgadzam mój błąd tutaj nie sprawdziłam i przeprasam za brak moich kompetencji w tym zakresie.
"Trzy - zapewne ktoś kto będzie siedział nad toną papierologii i będzie Wam doradzać co może wejść a co nie to nie zrobi tego za frajer. Ja nie mam na to zwyczajnie czasu. "
- Tego rodzaju usługi w PL są bardzo kosztowne. I wymagają ekspertyzy nie tylko radcy prawnego. To wielowątkowe zagadnienie i tutaj tak jak z cheią nie jestem profesjonalistką w tej dziedzinie. Są od tego ludzie.
"NSP / NPS i za NSP"
-Oczywiście ale nie piszemy tutaj kursu z zakresu posługiwania się aktami prawnymi i ich interpretacji.
Porusyzłam tylko podsawowe kwestie a uwzględnienei wszytkich napewno przekracza moje możliwości
czasowe a także nie leży w obszarze moich kompetencji w PacLab.
Odnośnie Tramadolu nie kieruje nami w żadnym wypadku
hipokryzja a twarda kalkulacja potencjalnych zysków.
A także konieczność wprowadzenia molekuły która
przyciągnełaby uwagę społeczności Dopal.org
Z całą pewnością ta molekuła stoji generalnie
w sprzeczności do tego czym PacLab miał być
w początkowych założeniach.
Jaki będziemy mieli docelowo profil działalności?
-Nie wiemy.
Wiele zależy od Was!
Taka sama sytuacja z BDO. Jest to surowiec używany w PacLab
służacy jako ropuszczalnik do przeprowadzania
badań takich jak Chromatografia.
Czy my chcemy te dwie molekuły sprzedawać?
I czy wpisują się w nasz początkowy profil działalności?
Mogę śmiało powiedzieć że na początku odpowiedź była
NIE. A nasz zespół jest podzielony odnośnie tego czy
wogóle te dwie molekuły powinny być sprzedawane.
Ale sprzedajemy je ponieważ "wydaje nam się"
że możemy to robić.
Czy w takim razie BDO czy Tramadol będzie dostępny wiecznie?
Odpowiedź brzmi nie. Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ile produktów było
w naszej ofercie na samym początku a ile jest w niej teraz.
Udanego poranka!
PacLab Team