Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5F-ADB - Opinie o produkcie
27.09.2024, 15:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2024, 15:57 przez SztywnyMisza.)
Dzień Dobry Sample 5f and 5 cl doleciały bezpiecznie i szybko zdjęcie wrzucę w najbliższym czasie opis wyglądu dla 5 f adb to dziwne grudy jakby wafle pokruszone kurwa XDD ale twarde w chuy i szybko się rozpuszczają a dla 5 cl trochę mokrawe potem mi się to w ciecz zamieniło . Co do samej maczanki Została ona zrobiona 1:25 (zrobicie sobie lepiej z 1:40 na start ) mówimy tu o 5 f adb po zrobieniu maczanki odłożyłem ja na folie aluminiowa do wyschnięcia. Ale ze chciało mi się od razu jarać to zbiłem kiosowke mokrego po lekkim małym buchu już czuć z zmianę perspektywy patrzenia na świat wszystko wydaje się takie inne lepsze, rozśmieszy cie byle gowno XD nawet osoba przechodząca obok XDD działanie utrzymuje się w granicy do 40 min po czym zostaje kurewski stan upalenia przez jeszcze sporo czasu przy tym chce się strasznie jeść dodając oczywiście ze chce się dopalać strasznie . Po paru godzinach od wyschnięcia Zaczęła się jazda bez trzymanki zbita dupka spalona na bucha trzymana z 2/3 sekundy może wchodzi z dużym opóźnieniem tak z (2 minuty ja przynajmniej tak uświadczyłem ) co mnie zdziwiło bo można sobie zdarzyć usiąść czy coś po czym wchodzi z konkretnym jebnieciem budzę się nagle orzygany XDD z mindfuckiem co się stało właściwie xD nie wiem nawet skąd tyle rzygowin brało się z moich bebechów kurwa XD.
Stan upalenia po wysuszeniu wydłuża się do jakiejś godzinki jak nie lekko dłużej, a po zakończonej konsumpcji utrzymuj się z 3h jak nie dłużej. Ogólnie taka moc to bardziej buch spanie buch i tak w kółko czasami jakieś przerwy na rzyganie majaczenie i leżenie w dziwnych pozycjach xDD. Wiec celowałbym bardziej w 1:40 lub więcej nawet żeby fajne poczilowac. W każdym razie dziękuje @"TheFrC" za możliwość testów opinia 5cl (cooming soon)
Stan upalenia po wysuszeniu wydłuża się do jakiejś godzinki jak nie lekko dłużej, a po zakończonej konsumpcji utrzymuj się z 3h jak nie dłużej. Ogólnie taka moc to bardziej buch spanie buch i tak w kółko czasami jakieś przerwy na rzyganie majaczenie i leżenie w dziwnych pozycjach xDD. Wiec celowałbym bardziej w 1:40 lub więcej nawet żeby fajne poczilowac. W każdym razie dziękuje @"TheFrC" za możliwość testów opinia 5cl (cooming soon)