Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklepy w UK Szkocja
30.09.2024, 04:33
Witam zacnych forumowiczów.
Od kilku lat mieszkam w UK/Szkocji. Ostatnio przydarzyło mi się zawieruszyć gdzies numer do swojego pewnego ziomka od władka.
Pamiętam jak jeszcze w 2012/2013/2014 roku niejednokrotnie robiłem srogie zakupy w Polsce u wujka kolka... Więc przypomniawszy sobie ten fakt, te piękne chwile, oraz biorąc pod uwagę sytuacje w której się znalazłem wbiłem czym prędzej na neta w poszukiwaniu stron ze wyciągaczami wilgoci, pigułkami piorącymi solami itd. Niestety czytając recenzje m.in na tym forum zorientowałem się że wiele aktualnych stron to oszustwa. Nawet jeśli znalazłem u was cos co wydawało by się legit to po skontaktowaniu się z kilkoma sklepami odpowiedziano mi że wysyłka do UK trwała by około miesiąc . To stanowczo za długo. Przechodząc już do swojego pytania.
Czy w UK są jakieś stacjonarne lub internetowe sklepy z tego typu asortymentem?
Lub czy może znacie internetowe sklepy europejskie ze względnie krótkim terminem wysyłki do UK? [magazyny usytułowane bliżej wysp]
A może jest tu ktoś kto również tak jak ja mieszka w uk i miał podobny problem; rozwiązał go będzie chciał mi pomóc
W razie co piszcie na Prywatną Wiadomosc.
Dziękuje
Wiadomości w tym wątku |
Sklepy w UK Szkocja - przez ernest1661@wp.pl - 30.09.2024, 04:33
RE: Sklepy w UK Szkocja - przez horsii - 30.09.2024, 10:48
RE: Sklepy w UK Szkocja - przez ernest1661@wp.pl - 01.10.2024, 23:29
|