Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklepy w UK Szkocja
Nie ma w UK takich sklepow oficjalnie, mają tam mają absurdalnie restrykcyjne prawo od czasu ostatniego Psychoactive Substances Act (nie jestem pewien ale to chyba ten z 2016).
Ich przepisy wykluczają substancje na zasadzie "jeśli działa na osrodkowy uklad nerwowy = nielegalne", a nie wyrozniające je na podstawie struktury chemicznej jak w cywilizowanych krajach.
Jeśli jakis sklep usytuowany w europie (np w Holandii) pisze że wysyła do UK to to najprawdopodobniej wałek. Choc może są wyjatki, nie mówie dlatego że każdy, widziałem kiedys takich odważnych, ale to ogolnie bardzo mało prawdopodobne.
Sprzedawcy nie chcą wysyłać do uk i nie ma sie im co dziwić.
Poszukaj sprzedawców na torze z wysyłką z uk-->uk.
Ich przepisy wykluczają substancje na zasadzie "jeśli działa na osrodkowy uklad nerwowy = nielegalne", a nie wyrozniające je na podstawie struktury chemicznej jak w cywilizowanych krajach.
Jeśli jakis sklep usytuowany w europie (np w Holandii) pisze że wysyła do UK to to najprawdopodobniej wałek. Choc może są wyjatki, nie mówie dlatego że każdy, widziałem kiedys takich odważnych, ale to ogolnie bardzo mało prawdopodobne.
Sprzedawcy nie chcą wysyłać do uk i nie ma sie im co dziwić.
Poszukaj sprzedawców na torze z wysyłką z uk-->uk.
Wiadomości w tym wątku |
Sklepy w UK Szkocja - przez ernest1661@wp.pl - 30.09.2024, 04:33
RE: Sklepy w UK Szkocja - przez horsii - 30.09.2024, 10:48
RE: Sklepy w UK Szkocja - przez ernest1661@wp.pl - 01.10.2024, 23:29
|