Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
quasar-********.c**
01.10.2024, 13:10
Dla mnie sklep jest już skreślony definitywnie, 3 godziny latania po mieście żeby ogarnąć skany dowodu i to człowieka normalnego a nie wyglądającego jak żul a oni mi odpisali że konieczna jest dodatkowa weryfikacja w postaci przesłania jeszcze swojego zdjecia do tego dowodu osobistego, wiem że sklep to nie jest wałek i faktycznie wysyłają to co mają na stronie ale ich proces weryfikacyjny to ciężkie przegięcie, poniżej zamieszczam informacje jakie otrzymałem na maila celem dodatkowej weryfikacji w języku niemieckim oraz z tłumaczeniem na Polski.
Guten Morgen,
Bitte senden Sie uns ein Bild von Ihnen mit Ihrem Ausweis zu. Dieser Vorgang ist ab einem Alter von 35+ Jahren notwendig, um Missbrauch zu vermeiden.
Vielen Dank!
Dzień dobry,
Prosimy o przesłanie nam swojego zdjęcia wraz z dowodem tożsamości.Proces ten jest konieczny od 35 roku życia, aby uniknąć nadużyć.
Dziękujemy bardzo!
Guten Morgen,
Bitte senden Sie uns ein Bild von Ihnen mit Ihrem Ausweis zu. Dieser Vorgang ist ab einem Alter von 35+ Jahren notwendig, um Missbrauch zu vermeiden.
Vielen Dank!
Dzień dobry,
Prosimy o przesłanie nam swojego zdjęcia wraz z dowodem tożsamości.Proces ten jest konieczny od 35 roku życia, aby uniknąć nadużyć.
Dziękujemy bardzo!