Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Węgierski łącznik
02.10.2024, 07:56
kot_kreskowy mój o kwasie był 3 razy dłuższy, ale chociaż obrazki wstawiłem
Tekst czytałem już przedpremierowo, trochę chaotycznie umiejscowiona chronologia, warto by lekko poprawić format, czasem tu pogrubić, może jakiś kolor dać kluczowym słowom występującym w tekście np. metakwalon. Przyznam, że tekst trochę się zlewa, na tym forum mi też się to ciężko czyta, po 4 akapitach mnie łeb zaczyna boleć, ale w ms word już normalnie. Merytorycznie jak zawsze jest wysoko, tutaj nie mam zastrzeżeń. Tematyka również interesująca, szukanie źródeł z pewnością nie było oczywiste.
Dobrze, że żadnego menszczyzny nie zatrzymali
Tekst czytałem już przedpremierowo, trochę chaotycznie umiejscowiona chronologia, warto by lekko poprawić format, czasem tu pogrubić, może jakiś kolor dać kluczowym słowom występującym w tekście np. metakwalon. Przyznam, że tekst trochę się zlewa, na tym forum mi też się to ciężko czyta, po 4 akapitach mnie łeb zaczyna boleć, ale w ms word już normalnie. Merytorycznie jak zawsze jest wysoko, tutaj nie mam zastrzeżeń. Tematyka również interesująca, szukanie źródeł z pewnością nie było oczywiste.
Dobrze, że żadnego menszczyzny nie zatrzymali
Wiadomości w tym wątku |
Węgierski łącznik - przez horsii - 01.10.2024, 18:39
RE: Węgierski łącznik - przez kot_kreskowy - 02.10.2024, 05:54
RE: Węgierski łącznik - przez voice.of.voiceless - 02.10.2024, 07:56
RE: Węgierski łącznik - przez DGEloV - 02.10.2024, 08:11
RE: Węgierski łącznik - przez horsii - 02.10.2024, 11:10
|