Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Legal/nielegal w Holandii
05.10.2024, 03:02
Dobra, może używając słowa "identycznym" trochę przeliczyłem skrajność podobieństwa ale bywa że i sorty chlorowej trójki są podobne do metylowej czwórki, poza tym że gryzą bardziej w nosie działają mocno euforycznie i dobrze działają na noradrenalinę
To dość logiczne że nie da rady odtworzyć czegoś 1:1 odbiegając od struktury w.w. rzeczy natomiast można stworzyć skrajnie podobne działanie
Nie będę bardzo na ten temat dyskutował więcej niż wiem - w końcu staram się mówić tylko o tym o czym wiem - a na pewno jesteś bardziej doświadczony w tym temacie ode mnie. Bardzo uogólniam temat, tak jest mi dużo prościej
To dość logiczne że nie da rady odtworzyć czegoś 1:1 odbiegając od struktury w.w. rzeczy natomiast można stworzyć skrajnie podobne działanie
Nie będę bardzo na ten temat dyskutował więcej niż wiem - w końcu staram się mówić tylko o tym o czym wiem - a na pewno jesteś bardziej doświadczony w tym temacie ode mnie. Bardzo uogólniam temat, tak jest mi dużo prościej
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.