08.10.2024, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 10:09 przez Inferno.)
(06.10.2024, 14:23)Czeslawo napisał(a): 777 A ja widziałem trzeciego więc masz łapę w górę. ---------------------------------------------------------------- Dopal.org Powiedz co się dzieje, że pojawia się na moim profilu co kilkanaście minut info, że mam powiadowmienie o wiadomościach, wchdząc w nie nie ma żadych do odczytania. Po kilku chwilach samoistenie znikają na 10-15 i powrót do początku. Walczę już pół roku z tym, zgłaszam, na chwilę spokój i znowu. Napisz mi jak naprawisz, ewentualnie co jest tego przyczyną na moim profilu.
Próbowałeś w "Czyszczenie Wiadomości" dać usuń z każdego folderu lub które tam masz (Usunięte) odznacz opcje nie usuwaj nieprzeczytanych i powinno być git jeśli o to chodziło.
(08.10.2024, 09:40)voice.of.voiceless napisał(a): Inferno do invision też się przyzwyczaisz
#offtop
Oj uwierz, że na własnym przykładzie wiem że to zły pomysł. Jak już raz się przyzwyczaisz do jednego to później dziko się człowiek na innym będzie czuł. Przynajmniej ja tak mam i pewnie wiele osób.