Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
(13.10.2024, 20:30)Czeslawo napisał(a): Ludziska cięzko mi się piszę bo jestem po 4-CMC Deluxe od Escobar .
Dawno nic tak pozytywnie mnie nie zmiażdzyło jak to, dakwa 400mg owinęta chusteczką poszała na żoładek.
20 min i wjazd na oczy, błogość zajebiste uwalenie, empatia, taki zaciesz, że głowa mała.
Serio ciężko pisć idę cieszyć sie to fazą. napisze więcej jak wrócę zdatny dop pisania.
Escobar tym sortem mnie tak zaskoczyłeś, że bez dwóch zdań to top topów jakościowych i profilowych działania jaki jadłem, to uważam za najwyższej klasy znak jakości.
Do zobaacznia później !
Nich chemia bęzie z wami !
...wracając do wpisu powyżej i zapytania kot_kreskowy .
Działanie substancji "oral" to patrząc z "zegarkiem w ręku" to 130-140 min czyli ok.2,5h.
Ten klefedron, przekroczył moje oczekiwania odnośnie przede wszystkim samej fazy, co mam na myśli ?
na prawdę ksiażkowe działanie substancji patrząc na profil i pełnie efektów oraz ponad 1h peak.
4-CMC od Escobar wyglada tak:
To co widzicie to już lekko rozkruszony klef, jednak struktura nie jest specjalnie twarda np. porównując do 3-CMC ICE czy wcześniej bandit,
nie trzeba młotka - zapewniam.
W czasie opisanej zabawy która, trwała blisko 24h zarzuciłem kilka "ładunków" w przedziałach 300-400mg, które działały tak, że odnawiały schodzącą fazę.
Dawały one MEGA STAN, który w czasie rzeczywistym Wam pod wpywem działania na bieżaco zrelacjonowałem.
Siedziałem sobie w wygodnym fotelu coś tam leciało w tle i po prostu było zajebiście.
Klefa okrasiłem 2-3 sniffami 3-CMC ICE po 100mg, ale bez tego też by sie obeszło, chodzi mi o to, że sam stan po substancji nie trzeba niczym podbijać.
Jest to temat kanpowy/fotelowy ale stwierdzam, bardzo oczekiwany nawet dla takiego miłośnika NEP'a i Alfy, człowiek działa schematami, przyzyczajeniami i zamyka się na jakieś grupy substancji, a to w moim mniemaniu błąd, co pokazuje powyższa opinia.
Sam na tym sie łapie, ale cóż, wnioski trzeba wyciągać, a mam taki, że to kolejna obowiązkowa pozycja z koszyka Pablo.
Ludzie ORAL i jest BAJKA- pamiętajcie.
To 4-CMC Deluxe wziąłem jako coś w zamian NEP-a w nagrodę, a okazało się czymś co pozwoliło przeżyć bardzo mocną euforię, empatię, czas upływał miło,"zrelaksowałem sie" tą substanacją.
Ocena : 10/10 bez chwili zastanowienia, a dychę rzadko daję.
POLECAM TEN PRODUKT, JEŚLI JEST TEN SAM SORT, TO TO NAJLEPSZY 4-CMC JAKIE MIAŁEM NA TESTACH OD LAT, PISZĘ TO Z PEŁNYM PRZEKONANIEM.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !