Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W skrócie: oszałamiające sukcesy bandyckiej skarbówki
21.10.2024, 09:47
Jeśli by nawet moja wspomniana tu strona BT nie otwierała się normalnie (nikt mi nie raczył jak dotąd o tym donieść, a może są lepsze opcje serwerowe, bo świat jest duży i z wyjątkiem sprawy remontów bodajże bywa zróżnicowany politycznie w dziedzinie zakresu wdrażania tej całej afery), to przez Tor Browser się raczej otwiera (np. mam na 2 serwerach automaty to sprawdzające każdy raz na minutę, ale właśnie dodaję trzeci automat na serwerze bardziej zaufanym, gdzie nie wierzę, że są jakieś włamania do procesora) i co więcej, jest tam na tej mojej stronie BT formularz kontaktowy w części nagłówkowej bloga (link "Kontakt do Piotra Niżyńskiego" czy coś takiego, pod tym długim akapitem nagłówkowym ze wstępem). I to na pewno do mnie dotrze, nie ma tam żadnej awarii, można nawet załączać pliki do wiadomości, regularnie przychodzą do mnie jakieś zautomatyzowane reklamy usług internetowych tą drogą. Poza tym oczywiście jest tam forum dyskusyjne, to to już - jeśli ktoś ma obawy - najlepiej korzystać z nowo założonego adresu e-mail, np. w protonmail.com, a nie z własnego normalnego (sprawdzanego z domowego IP, tj. nie przez Tor), a już zwłaszcza nie korzystać z takiego, który jest zarejestrowany na Facebooku i przypisany do konta z własnym imieniem i nazwiskiem, bo takie przypadki można przecież natychmiast sprawdzić wpisując adres w wyszukiwarce Facebooka w lewym górnym rogu.