Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Główny inspektorat sanitarny chce zakazać sprzedaży suszu muchomora czerwonego
22.10.2024, 15:27
Każdy ktoś choć w części uważa się za dorosłą osobę powinien mieć na uwadze FAKTY, a skoro już na dzień dobry od dzieciaka słyszysz od mamy, taty, babci nie jedz muchomorka to chyba coś znaczy, a to że jeden z drugim sobie odkryli jego magiczne właściwości to już inna kwestia, w tym temacie jest tak jak piszesz trzeba weryfikować te cudne prawilne wiadomości no i doświadczenia ludzi, którzy kontakt grzybkiem przeżyli i co ważne... się ponoć po nim zmienili?!! gdzie mam namacalny przypadek w postaci mojej koleżanki, którą widywałam codziennie a teraz jak mi powie cześć to święto na osiedlu, i to po jednym posiedzeniu z grzybkiem. Nie powiem, że jest dziwna może właśnie wydoroślała? nie jestem w stanie okreslić jej przypadku, wiem, że koleżanki nie ma juz żadnej i siedzi całe dnie w domu.
Patrzac chociażby na jej przypadek - nie zachęca mnie to to chociażby próby microdałsingu.... ale kto wie, może kiedyś.
Patrzac chociażby na jej przypadek - nie zachęca mnie to to chociażby próby microdałsingu.... ale kto wie, może kiedyś.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM