Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
23.10.2024, 14:24
No nie wiem, nie wiem jak opisac to zjawisko. Trochę jest tak że przy walnięciu jakby na chwilę wjeżdża dopa i kutasiarstwo by po chwili przejść w serotoniowy nieogar i uczucie goraca, przy pierwszym wjezdzie wrecz nieprzyjemne jakbym mial goraczke, potem juz lepiej. Wiec nie bylo by probelmu, gdyby nie to, że przy dokładce dzieje dzieje się tak samo I znowu lekkie pierdolniecie kikutami po lbie by juz chcac coś dzialac znowu chill, ale już taki chill jakbym był na takim przyjemnym zjeździe. Trochę takie nieselektywnie ambiwaletne rozczarowanie, a sama fazka niejako będąca udzialem emki działa tak, że w cale nie chce w zamian słuchać muzyki czy sprzatac tylko mam totalnie wyyebane z drobnymi epizodami infantylizacji robiac fort z koca czy lezac w dziwnych fentanylo-podobnych pozycjach ale przez chwile. Nie wiem, robiłem i sniff i oral. Pytałem o vapo, ale szanowne grono przestrzeglo mnie przed biohazardem, bez wymiernych korzyści plynacych z tej metody.
To może jednak w to dupsko? Albo po napleta?
To może jednak w to dupsko? Albo po napleta?
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir